Vakantieparken bij Sneek

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken bij Sneek

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Vakantiepark bij Sneek: water, rust en ruimte

Vertoef je graag aan de Friese meren? Een vakantiepark bij Sneek verzekert je van een fijne vakantie aan het water. Het is dan ook de ideale vakantiebestemming voor water- en natuurliefhebbers. Hoe geweldig is het om wakker te worden met zicht op het water, fluitende vogels en de rust en ruimte van groene weilanden? Daarnaast is er van alles te doen zodat jij je tijdens je vakantie niet hoeft te vervelen.

De Waterpoort: bekendste bezienswaardigheid

De Sneeker Waterpoort is de bekendste bezienswaardigheid van Sneek. Ze is gebouwd rond 1492 om de toegang over het water naar Sneek af te sluiten. Vanaf 1825 verloor de Waterpoort haar functie en inmiddels is het een populaire attractie. Vooral 's avonds ziet dit Rijksmonument er indrukwekkend uit.

Maak een rondvaart over de Friese Meren

Tijdens je verblijf in een vakantiepark bij Sneek trek je er natuurlijk op uit. Maak bijvoorbeeld een rondvaart over de Friese Meren. Je vaart van Sneek naar Lemmer en geniet ondertussen van een hapje en een drankje. Een rondvaart door Sneek zelf is ook een optie. In een sloep bekijk je de Friese stad vanaf het water en krijg je een compleet andere indruk van 'Snits'.

Geniet van een wandeling of fietstocht

Sneek heeft een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk. Wandel over verschillende historische paden en sta oog in oog met een kudde Schotse Hooglanders. Download een wandel- of fietsroute via een app op je smartphone en leer Sneek en omgeving beter kennen. Gaat je voorkeur uit naar een lange route? De Potskar Route is 26 kilometer lang en helpt je bij het ontdekken van de landerijen rondom Sneek.