Naturistencampings in Friesland

  • Geheel of gedeeltelijke naturistencampings
  • Geselecteerd door de ANWB

Naturistencampings in Friesland

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren op een naturisten camping in Friesland

Op een naturisten camping in Friesland kom je helemaal tot rust. Je bent omgeven door de mooiste natuur, waaronder het bijzondere stuk UNESCO Werelderfgoed in het Waddengebied. Dit uitgestrekte en zeer dynamische landschap ontstaat door eb en vloed. Trekt de zee weg, dan verschijnen er veel drooggevallen wadplaten, zandbanken en geulen. Maak met het hele gezin een leuke wandeling onder begeleiding van een gids en leer alles over dit unieke landschap.

Breng een bezoek aan de vier nationale parken

Vanaf de naturisten camping in Friesland ben je binnen de kortste keren bij een van de vier nationale parken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan nationaal park Schiermonnikoog, de Alde Feanen, het Drents-Friese Wold of het Lauwersmeer. Het meest geliefde park is nationaal park Schiermonnikoog. Vijf keer per dag vaart er vanaf Friesland een veerdienst naar het eiland. Lang hoef je op de boot niet te zitten; binnen 45 minuten ben je in de ongerepte natuur.

Meer dan genoeg te beleven op het water

Gaat je hart sneller kloppen van een actieve vakantie? Onderneem dan vanaf de naturisten camping in Friesland een van de vele activiteiten op het water. Je kunt hier heerlijk varen door slootjes, vaarten en kanalen met een klein bootje. Maar ook surfen, zeilen of varen in een optimist behoren tot de mogelijkheden. Het landschap bestaat uit tal van beekjes, rivieren, meren, vaarten, plassen, baggersloten en singels.