5-sterrencampings in Friesland

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in Friesland

2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Weldadige luxe op een 5 sterren camping in Friesland

Kamperen wordt pas echt ontspannen met de beste voorzieningen en uitstekende service. Op een 5 sterren camping in Friesland geniet je van topvoorzieningen zoals restaurants, een zwembad of zwemparadijs en entertainment. Bovendien heeft de provincie Friesland vier prachtige natuurgebieden om te wandelen, uit te waaien en te genieten van je vakantie.

Wat houdt een camping met 5 sterren in?

Op een 5 sterren camping in Friesland heb je de nodige ruimte en privacy op ruime staanplaatsen. Met voldoende sanitaire voorzieningen ontbreekt het bovendien niet aan de nodige hygiëne. De camping heeft minimaal één restaurant waar je niet alleen voor een snack, maar ook voor drie hoofdmaaltijden terecht kunt. Zwemmen doen jullie in het zwembad, of zelfs in een ruim opgezet zwemparadijs. De camping zelf wordt regelmatig gecontroleerd en geëvalueerd, om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan de eisen voor een 5 sterren camping.

Bezienswaardigheden in Friesland

Friesland is een prachtige provincie om te kamperen; de Friezen hebben maar liefst vier nationale parken te bieden met bijzondere flora en fauna. Vanaf het vasteland bezoek je de Waddeneilanden zoals Schiermonnikoog, waar het grootste nationale park van Friesland zich bevindt. Een mooie stad om te bezoeken is Sneek, met zijn imposante Waterpoort aan de Stadsgracht. Hier bezoek je de Grote of Martinikerk in de oude binnenstad, en het Sneekermeer. Ook de hoofdstad Leeuwarden, de eindeloze Afsluitdijk en de verschillende leerzame musea mag je niet missen tijdens een vakantie in Friesland.