Kleine campings in Arnhem

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Arnhem

2 personen
12 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Vakantie vieren op een kleine camping bij Arnhem

Vier je vakantie op een kleine camping dicht bij Arnhem, dan mag een bezoek aan deze bruisende stad natuurlijk niet ontbreken. Maak in deze hoofdstad van de provincie een wandeling langs de Sabelspoort, maak een leuke familiefoto bij het Duivelshuis en bekijk de St. Martinuskerk. Dorst gekregen? Op de Korenmarkt zijn verschillende leuke terrasjes waar je met het hele gezin geniet van een welverdiend drankje.

Breng een bezoek aan de Apenheul

Wist je dat de Apenheul praktisch dicht bij elke kleine camping bij Arnhem ligt? In dit park leven bijna 300 apen, waarvan ongeveer de helft vrij rondloopt in het park. De kids kijken gegarandeerd hun ogen uit en er leven 35 verschillende soorten apen in het park. Vooral de doodshoofdaapjes zijn erg nieuwsgierig en springen graag op je schouders. Bang hoef je niet te zijn, de beestjes zijn van nature vriendelijk en ongevaarlijk. Houd alleen wel je spullen in de gaten.

Het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland

Het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland ligt ook dicht bij de mini camping bij Arnhem. In Schateiland Zeumeren dompelen de kids zich onder in de wereld van verborgen schatten, onbewoonde eilanden en piraterij. Bij De Spelerij – Uitvinderij brengen de kinderen fantasievolle speelobjecten zelf in beweging en in de werkplaats gaan ze aan de slag met figuurzagen, piepschuimsnijders en verfmachines.