4.5 sterren

Camping Samoza

NederlandGelderlandVierhouten  (sitecode 55130)

Camping Samoza

NederlandGelderlandVierhouten
4.5 sterren
ErkendCKE

De familiecamping ligt verscholen in het bos en heeft verspreid liggende kampeervelden waarvan sommige met privésanitair. Er is een kinderboerderij. In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam activiteiten voor kinderen en jaarlijks is er een paardenweekend en een huttenbouwfeest. De camping is ook geschikt voor de oudere jeugd. Het openluchtzwembad is een golfslagbad.

Bij Camping Samoza geniet je van een gezellig vakantiepark midden in het unieke natuurgebied de Veluwe. Vooral het binnenzwembad met glijbaan en buitenzwembad met golfslagbad zijn erg populair! Op de camping vind je veel verschillende staanplaatsen op verschillende velden. Van 4 tot 10 ampère elektra, digitale televisie, gratis wifi en aan- en afvoer van water op de comfortvelden. De kampeervelden zijn natuurlijk ingericht en je hebt uitzicht op de prachtige bossen.

Bijzondere verhuuraccommodaties

Wil jij de gezelligheid van een camping, maar liever iets huren? Bij Camping Samoza huur je een Glamping Lodge, Veluwe chalet of bungalow. De Glamping lodges en Veluwe chalets liggen prachtig op een heuvel en hebben uitzicht op de kampeervelden. Daarnaast zijn er nog diverse chalets en bungalows te huur met elk een andere inrichting. Deze zijn van particulieren en hebben allemaal een persoonlijk karakter.

Zwemmen, spelen en paardrijden

Kinderen genieten enorm van het buiten zijn! Er valt veel te ontdekken in onze grote speeltuin met o.a. een burcht en kabelbaan. Daarnaast kunnen ze heerlijk knuffelen bij de kinderboerderij en misschien wel een paardrijles nemen bij de manege! Natuurlijk is het altijd dikke pret in het zwembad, glijdend van de binnenglijbaan of buiten in de golven van het buitenbad. Ga je met tieners op vakantie? In het hoogseizoen is er een speciaal 12+ recreatieprogramma, is er een chill club, discotheek en genoeg leeftijdsgenoten om mee te chillen.

Omgeving

Camping Samoza ligt midden op de Veluwe, dit natuurgebied is het meest uitroepen tot mooiste natuur van Nederland!

Ga op Safari in eigen land!

De Veluwe staat natuurlijk bekend om de vele dieren die er leven! Er is zelfs een Big Five van de Veluwe uitgeroepen! Het edelhert, ree, wild zwijn, vos en de das. Wil jij graag de big five van de Veluwe spotten? Ga dan tijdens schemer het bos en wie weet sta je oog in oog met een Edelhert, wild zwijn of een vos! Of ga op pad met de boswachter tijdens een spannende excursie!

Wandelen, fietsen en paardrijden

De Veluwe lijkt echt wel eindeloos! Je kunt zo een paar uur helemaal niemand tegen komen! Er zijn verschillende wandelroutes, ATB routes, fietsroutes en ruiterroutes die direct vanaf de camping starten! Laat je onderdompelen in de diversiteit van de natuur, van dichte bossen tot uitgestrekte zandvlaktes en heide velden.

Kastelen en landgoederen

Vanaf de 18e eeuw lieten rijke burgers hier op de meest prachtige locaties hun landgoed bouwen. Er zijn diverse langgoederen ook te bezoeken, maar vele zijn al een lust voor het oog om vanaf afstand te bezichtigen tijdens een wandel- of fietstocht door de omgeving.

Hanzesteden

Historische straatjes, met klinkerwegen en karakteristieke huisjes. Bezoek de Hanzesteden Harderwijk, Elburg en Hattem. Geniet vanaf het terras van het uitzicht op de monumentale panden en natuurlijk de havens.

Van natuur en historie naar de nieuwste attracties

Gave attracties, shows en evenementen vind je bij Walibi Holland! De bekende parken Dolfinarium en de Apenheul liggen ook vlak bij Camping Samoza en zijn zeker een bezoekje waard als je toch in de buurt bent.

Lees meer over Gelderland

Naar accommodaties