Vakantiehuizen rondom Epe

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Epe

Wissen
2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Vakantiehuis Epe: walhalla voor natuurliefhebbers

Een vakantiehuis bij Epe is een aanrader als je graag vertoeft in een groene omgeving. Epe is een gezellig dorpje op de Veluwe en trekt veel natuurliefhebbers aan. Naast het maken van een wandeling of fietstocht is er nog veel meer te doen in het dorp. Zo geniet je ook in eigen land van het echte vakantiegevoel.

Ontdek de Big Five van Nederland

De vos, de das, de ree, het edelhert en het wilde zwijn worden ook wel de Big Five van Nederland genoemd. In Epe vind je ze allemaal en dus ontkom je niet aan een wildspeurtocht. Dit doe je onder begeleiding van een gids of je stippelt zelf je wandeling uit. Vooral 's morgens heb je de meeste kans op het zien van wilde dieren.

Recreatief paardrijden

Ben je een fervent ruiter en kom je graag in actie tijdens je verblijf in een vakantiehuis bij Epe? In Epe en omgeving is een uitgebreid ruiternetwerk van in totaal 140 kilometer. Draaf of galoppeer door uitgestrekte bossen en paarse heidevelden. Een unieke ervaring die je niet snel vergeet.

Ontspannen in De Veluwse Bron

Tijdens je vakantie bij Epe wil je maximaal ontspannen. Dit doe je door een bezoek te brengen aan wellnesscentrum De Veluwse Bron. Geniet van de sauna, laat je verwennen door een massage en sluit je dag af in het restaurant waar je geniet van verschillende lekkernijen.