Vakantiehuizen in Ermelo

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Ermelo

Wissen
2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Geniet van het buitenleven vanuit een vakantiehuis in Ermelo

Of je nu een paar weken op vakantie gaat in eigen land of er een weekendje op uit wilt: in Ermelo is genoeg te beleven. Deze genoeglijke stad ligt op de Veluwe, waardoor je vanuit je vakantiehuis in Ermelo gemakkelijk de natuur in trekt. In een vakantiehuisje is genoeg ruimte voor je vriendengroep of het hele gezin.

Vakantiehuisje in de natuur

Je hebt de keuze uit diverse vakantiehuizen in en rondom Ermelo. Zo zijn er rustig gelegen natuurhuisjes, die worden omgeven door bossen. In de omgeving liggen vele wandel- en fietspaden, waardoor je eenvoudig de natuur verkent. In het Speulder- en Sprielderbos kun je naast wandelen ook paardrijden en mountainbiken. Ook kun je verblijven in een vakantiewoning in de stad Ermelo. Vanuit je vakantieappartement wandel je zo naar de vele bezienswaardigheden en musea, waaronder Museum Het Pakhuis.

Activiteiten rondom Ermelo

Voor jong en oud vind je leuke activiteiten in de omgeving van je vakantiehuis in Ermelo. Ga zeker een dagje naar de Schaapskooi Ermelo en het bezoekerscentrum. Hier is veel informatie te vinden over de schapen, het werk van de herder, de bijen, wolproductie en de natuur in de omgeving. De kinderen volgen hier een spannende speurtocht. Strand Horst is een populaire locatie voor waterratten. Hier geniet je van het strand en het water, en zijn uitgebreide mogelijkheden te vinden voor kite- en windsurfers.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter