Campings in Ermelo met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Ermelo met zwembad

2 personen
20 campings gevonden

Camping Ermelo met zwembad: geniet van natuur en waterpret

Op een camping in Ermelo met zwembad geniet je niet alleen van waterpret, maar ook van de prachtige natuur in de omgeving. De ligging tussen de Veluwe en het Veluwemeer – en soms direct aan de Ermelosche Heide – biedt veel wandelmogelijkheden. Hoewel je in eigen land verblijft, waan je je hier al snel in het buitenland.

Met zijn allen van de glijbaan

Tijdens je verblijf op een camping in Ermelo met zwembad geniet je iedere dag van waterpret. Lekker met zijn allen van de glijbaan, een boekje lezen aan de waterkant of na een middagje op pad een frisse duik nemen. Ook wanneer je rust opzoekt, is een van de kleinere campings in Ermelo met zwembad ideaal. Met kinderen kies je voor een buitenbad met waterglijbaan, peuterbad en waterspeeltuin. En bij slecht weer biedt een kampeerterrein met binnenbad uitkomst. Wees tot slot maar niet bang dat je je op de camping verveelt, want vaak is er ook een speeltuin, sportveld of recreatiezaal aanwezig.

Wat is er te doen in de omgeving?

Vanaf de camping maak je de mooiste wandel- en fietstochten door de Veluwe of de Ermelosche Heide. Of kies voor een heerlijke paardrijtocht! Daarnaast bezichtig je knusse dorpen en steden in de omgeving zoals Staverden en Harderwijk. Een dagje naar het Dolfinarium behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Pretparken in de omgeving waar je met het hele gezin naartoe kunt, zijn Walibi Holland en Apenheul.