Vakantieparken bij Ermelo

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken bij Ermelo

2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Beleef de veelzijdige Veluwe op een vakantiepark bij Ermelo

Tijdens je verblijf op een vakantiepark in Ermelo ben je binnen een handomdraai in het nationale park de Hoge Veluwe. Dit grootste en populairste natuurgebied van Nederland beschikt over vele kilometers aan wandel- en fietspaden. Daarnaast bevinden zich gezellige steden als Harderwijk, Amersfoort, Nunspeet en Elburg dichtbij. Ook voor gezinnen met kinderen zijn er verscheidene pretparken in de buurt, zoals het Dolfinarium in Harderwijk.

Spot de Big Five van de Veluwe

Vanaf je vakantiepark in Ermelo verken je de bossen, zandverstuivingen, stuwwallen en heide op de Veluwe. Neem een verrekijker mee om de Big Five van de Veluwe te vinden: wild zwijn, ree, edelhert, vos en Schotse hooglander. Maak ook een tussenstop om de uitgebreide kunstverzameling van het Kröller-Müller Museum te ontdekken.

Pretparken voor jong en oud

Vervelen is tijdens een vakantie in Ermelo geen optie met de vele pretparken in de directe omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het Dolfinarium in Harderwijk. Hier bewonder je haaien, zeeleeuwen en roggen en zie je geweldige dolfijnen- en zeeleeuwenshows. Voor meer sensatie bezoek je het pretpark Walibi Holland in Biddinghuizen. Hier roetsj je van de achtbaan of een andere spannende attractie. Voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar is pretpark Julianatoren een aanrader.