Vakantiehuizen in Otterlo

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Otterlo

2 personen
10 campings gevonden
<
1
>

Omringd door natuur in een vakantiehuis in Otterlo

Geniet van een van de mooiste stukken van Nederland vanaf een vakantiehuis in Otterlo. Hier bevind je je aan de rand van de Veluwe, waar kunst en natuur moeiteloos samenkomen. Bij ANWB Camping ontdek je altijd een vakantiehuis in de omgeving van Otterlo dat bij je past, van een sfeervol natuurhuis tot een luxe villa.

Het hart van de Veluwe

Ieder vakantiehuis in Otterlo heeft een ideale ligging, want de ongerepte natuur van de Veluwe is altijd in de buurt. Maak een fietstocht over de uitgestrekte heide of geniet van de rust in de loofbossen. Vossen, edelherten en wilde zwijnen houden zich schuil in dit landschap, maar ook verschillende roofvogels. Wandel ook eens over de grote zandvlakten van het Mosselse Zand, waar het bijna lijkt alsof je door een woestijn loopt.

Bijzondere kunst en architectuur

Je vakantiehuis in de omgeving van Otterlo wordt niet alleen omringd door bijzondere natuur, maar ook door cultuur. Hier vind je namelijk het Kröller-Müller Museum, waar de tuin gevuld is met de meest uiteenlopende beelden. Ontdek ook het Rietveldpaviljoen, ontworpen door de beroemde Nederlandse architect. Gelegen aan een mooi meer op de Veluwe vind je Jachthuis Sint-Hubertus. Ook dit gebouw staat bekend om zijn bijzondere architectuur, ontworpen door Hendrik Berlage.