3 sterren

Camping Lentemaheerd

NederlandGroningenUithuizermeeden  (sitecode 72488)

Camping Lentemaheerd

NederlandGroningenUithuizermeeden
3 sterren
KleinErkendCKE

De camping ligt bij een voormalig akkerbouwbedrijf bij de fietsroute LF10. De staanplaatsen liggen op verschillende veldjes, deels beschut, deels op een open kampeerveld. Men kan er fietsen stallen en e-bikes opladen. In de ‘slecht weer ruimte’ zijn een zithoek, televisie, boekenkast, gaskomfoor en koelkast voor algemeen gebruik aanwezig.

Vakantie vieren op de noordelijkste camping van Nederland bij Camping Lentemaheerd

Camping Lentemaheerd ligt in Noord-Groningen vlak bij de Waddenzee. Het is de noordelijkste camping op het vasteland van Nederland. Hier vind je rust, natuur en ruimte gecombineerd met de knusse gezelligheid van een kleinschalige camping.

Kamperen in een landelijke sfeer

De kleinschalige Camping Lentemaheerd biedt plek aan 25 tenten, caravans, vouwwagens en campers. De plekken zijn tussen de 100 en 120 m² groot. Je kiest zelf voor een staanplaats met beschutting of een zonnig plekje op een van de verschillende veldjes. De camping ligt achter een voormalig akkerbouwbedrijf, in een landelijke omgeving en aan de fietsroute LF10. Ben je op zoek naar meer comfort? Boek dan een verblijf in de romantische pipowagen of de gezellige stacaravan. In de B&B zijn zeven fraai ingerichte kamers te huur die ieder anders ingericht zijn. Tijdens het verblijf in deze bed and breakfast mag je gebruikmaken van de grote, professionele keuken.

Informatiepakket bij aankomst

De voorzieningen op de camping zijn eenvoudig om het rustige karakter te behouden. Er is een overdekte fietsenstalling waar je de fiets kunt stallen en je e-bike oplaadt. In de slechtweerruimte kijk je televisie, pak je een boek uit de boekenkast of speel je een kaartspelletje in de zithoek. Ook zijn hier een koelkast en gaskomfoor voor algemeen gebruik aanwezig. Bij aankomst op de camping ontvang je een rugzakje met allerlei informatie over de historie van de camping, de omgeving en fietskaarten. Het kampeerterrein is autovrij zodat de kinderen hier ongestoord spelen, rennen, fietsen en skelteren.

Voorzieningen in de buurt

In de omgeving van de camping liggen diverse supermarkten waar je boodschappen doet als je zelf wat wilt koken. Ook liggen er verschillende restaurants op fietsafstand, waaronder sfeervolle restaurants aan de Waddenzee met uitzicht op het water.

Omgeving

Noord-Groningen ontdekken vanaf Camping Lentemaheerd

In het noorden van Groningen zijn vele leuke uitstapjes voor het hele gezin. Neem zeker een kijkje bij de Zeehondencrèche in Pieterburen of ga met de kleintjes naar de Insectenwereld in Leens. Actieve kinderen raken hun energie kwijt in het klimcentrum Waddenfun.

De stad Groningen ligt op 23 kilometer van Camping Lentemaheerd en is gemakkelijk bereikbaar met de auto of de trein. Ga hier een dagje winkelen en breng een bezoek aan diverse bezienswaardigheden, zoals de Martinitoren aan de gezellige Oude Markt met zijn vele terrassen en restaurants.

Lees meer over Groningen

Naar accommodaties