Camping Roggel

5 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Camping Roggel

Geselecteerde Campings

Camping De Leistert
Favorieten
Camping De Leistert

Nederland / Limburg / Roggel

ANWB Camping LogoInspectie

4.4Geweldig(60Recensies)

Alle 5 campings bekijken
  • Inspiratie

Camping Roggel

Camping de Rooëjbes
Favorieten
Camping de Rooëjbes

Nederland / Limburg

ANWB Camping LogoInspectie

Geen reviews van kampeerders

Honden toegestaanInternet

Standplaatsen (23)

Direct boekbaar
Camping De Leistert
Favorieten
CKE discount

Feiten over de camping

Aantal campings5
Beoordelingen van campings60
Ø beoordelingen4.4

Populaire campings

1
Camping De Leistert
Camping de Leistert: voor ontspannen én actief zijn. Tussen oktober 2023 en maart 2024: tijdelijk POP UP: Arcade Games XL: bekende games, maar dan in het echt te spelen; indoor familie-uitje voor jong… Camping profielpagina

Kamperen met kinderen in Nederland

Bekijk alle campings

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

Best beoordeelde campings

About Us

Het ANWB-team

Camping de Rooëjbes
Camping de Rooëjbes

Camping Roggel

In Roggel kampeer je midden in het groen. Zo vind je in de omgeving van je camping in Roggel verschillende natuurparken, die zich perfect lenen voor fiets- en wandeltochten. Wat te denken van Nationaal Park De Groote Peel? Dit hoogveengebied van 15 km² kent een wijde, eindeloze leegte; iets dat je kunt ontdekken als je een van de drie wandelroutes volgt. Daarnaast is dit een zeer vogelrijk gebied, dus voor vogelspotters is dit een walhalla. In Nationaal Park De Meinweg vormen uitgestrekte heidevelden, beekdalen en vennetjes het karakter van dit ongeveer 18 km² hectare grote natuurgebied. Opvallend is vooral het terrassenlandschap met steile overgangen. Het hoogste punt ligt op zo’n 80 meter. En schrik niet als je tijdens een wandeling of fietstocht oog in oog komt te staan met een wild zwijn. En dan hebben we ook nog Natuurgebied Leudal, ongeveer 9 km² groot. Wat je hier vindt? Beekdalen, heidegebied, landduinen, maar ook vossen, bevers en herten. Er zijn hier verschillende ruiterpaden, dus leuk om te paard de omgeving te ontdekken.

Camping Roggel: middenin de Brabantse driehoek

Vanaf de camping in het kleine plaatsje in https://www.anwbcamping.nl/nederland/limburg ben je ook zo bij Maas. Dus vergeet niet om een wandel- of fietstocht langs de oevers van deze mooie rivier te maken. Onderweg kom je langs tal van authentieke dorpjes. Liever iets groters? Diverse steden liggen in de buurt van Roggel. Ga shoppen in https://www.anwbcamping.nl/nederland/limburg/roermond en Venlo en bekijk het historische centrum in Brügen, net over de grens in https://www.anwbcamping.nl/duitsland. Met het gezin is een uitje naar attractiepark Toverland een goed idee. Of ga je liever naar dierentuin GaiaZOO? Door deze mix is een vakantie in Roggel leuk voor jong én oud.