4.5 sterren

De Kurenpolder Recreatie

NederlandNoord-BrabantHank  (sitecode 56924)

De Kurenpolder Recreatie

NederlandNoord-BrabantHank
4.5 sterren
Erkend

De ruim opgezette camping ligt aan de grote recreatieplas Kurenmeer, aan de rand van de Brabantse Biesbosch. Een groot deel van de staanplaatsen heeft uitzicht over het water. Waterfietsen en kano’s zijn te huur. In het zwembad is een waterglijbaan van ca. 100 m. Naast de camping is een uitgebreid activiteitencentrum met o.a. watersportmogelijkheden en een golfbaan. Bij het meer is een breed zandstrand met speelattributen en ligweiden. In het water liggen een drijflijn en een duikplateau.

Camping De Kurenpolder Recreatie, kamperen aan de rand van de Brabantse natuur

Aan De Brabantse Biesbosch vind je Camping De Kurenpolder Recreatie, midden in de prachtige natuur. Op de viersterrencamping heerst een gezellige en familiale sfeer. De vele faciliteiten en het leuke animatieprogramma dragen bij aan een geslaagde kampeervakantie voor het hele gezin.

Comfortabel verblijven

Camping De Kurenpolder Recreatie biedt ruime staanplaatsen aan het water, in de bosrijke omgeving of in de nabijheid van de speeltuin. De staanplaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en een tappunt voor water. Dankzij de bomen op het terrein heb je hier de nodige schaduw. Reis je zonder tent, caravan of camper? Boek dan een vakantiechalet of een glampingtent. De chalets bieden onderdak aan maximaal vijf personen en zijn volledig ingericht met een uitgeruste keuken en een badkamer. De glampingtenten kunnen tot zes personen herbergen en hebben een keuken en badkamer.

Van alle gemakken voorzien

In het sanitaire gebouw vind je warme douches en schone toiletten. Ook voor de vuile was heeft de camping de nodige voorzieningen. Er zijn meerdere wasmachines en drogers beschikbaar. Laat je post op de camping leveren en haal deze op in de postkamer aan de zijkant van de receptie. Verse broodjes voor bij het ontbijt en vergeten boodschappen vind je in de supermarkt.

Activiteiten voor het hele gezin

Aan het recreatiemeer geniet je van zon en water. Er is ook horeca aanwezig, zodat je geen dorst hoeft te lijden. Heb je liever geen zand tussen je tenen? Het subtropische zwembad biedt urenlang waterplezier voor jong en oud. Race van de grote waterglijbaan of ga op vrijdag discozwemmen. Sportievelingen dagen elkaar uit op de tennisbaan of in het klimpark. Mascottes Billy, Betty, Bob en Babs bezorgen de kinderen een berg pret.

Omgeving

Natuur en avontuur bij Camping De Kurenpolder Recreatie

Camping De Kurenpolder Recreatie is een ideale uitvalsbasis om het nationale park de Biesbosch te verkennen. De wandelroutes leiden je door het land van eilanden, kreken en wilgenbossen in het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Breng zeker je laarzen mee, want de getijden zorgen nogal eens voor een nat wandelpad.

Kinderen doe je een plezier met een uitstapje naar de Efteling. Hier beleeft het hele gezin een sprookjesachtige en avontuurlijke dag. Gil de longen uit je lijf op de spannende achtbanen en kijk je ogen uit in het Sprookjesbos.

Lees meer over Noord-Brabant