4.5 sterren

RCN Vakantiepark De Flaasbloem

NederlandNoord-BrabantChaam  (sitecode 39323)

RCN Vakantiepark De Flaasbloem

NederlandNoord-BrabantChaam
4.5 sterren
ErkendCKE

De Flaasbloem is een ideale vakantieplek voor de hele familie met bos en water en met ruime toeristische staanplaatsen op door bomen omzoomde velden. Er zijn vele voorzieningen en animatie waar je je de hele dag mee kunt vermaken. Er is een jeu-de-boulesbaan op het terrein aanwezig. Bij het strand aan het meer is een grote ligweide en een mooie speeltuin. Er zijn ook twee waterglijbanen, een 3-dubbele en één van 42 m.


Midden in de bossen van het Brabantse Chaam – vlak bij Breda en de Belgische grens – ligt RCN de Faasbloem. Het vakantiepark biedt bijzondere accommodaties en een groot recreatiemeer met zandstrand, ligweide en een lange glijbaan. Er is een frisbeeparcours, waterspeelparadijs en een Flaasbloemeltrein, allemaal in een omgeving die uitermate geschikt is voor wandelaars, fietsliefhebbers en visfanaten.

Ligging en omgeving
RCN Vakantiepark de Flaasbloem ligt in een afwisselend landschap van bossen, heidevelden en vennen. In de omgeving is volop vermaak: van winkelen en sporten tot ontspanning en pretparkplezier, zoals een bierbrouwerij, reptielenhuis, de Efteling, de Biesbosch of de Steengroeve.

Faciliteiten

Naast het 2-hectare grote recreatiemeer – dat vrijwel overal ondiep is en dat kinderen met een pontje kunnen oversteken – heeft de Flaasbloem een trapveld, skelters, tennisbaan, beachvolleyveld en een 3-dubbele en 42-meter lange glijbaan. Bovendien is er een kindvriendelijke speeltuin met (klim)toestellen en een overdekt binnenzwembad.

Kamperen

Wie voor ‘natuurbeleving’ gaat, zit bij de Flaasbloem goed ruime en schaduwrijke campingvelden, met onder meer keus uit een kampeerplek met privé-sanitair, of een plaats met een eigen boomhut voor extra overdekt speelplezier. Voor kampeerders die optimale vrijheid willen is er De Wildenberg: een speciaal terrein van 10- hectare ongerepte natuur, zonder paden of vaste kampeerplaatsen. • De kampeerplaatsen zijn geopend van 27 maart – 2 november 2020.

Accommodatie
De Flaasbloem heeft keus uit verschillende accommodaties: ruime stacaravans, luxe bungalows, sfeervolle Finse Lodges en Tentlodges, van waaruit je zó het bos inloopt. Speciaal voor de vis- en waterliefhebber zijn er de chalets aan de visven met steiger, en Lodges direct aan het recreatiemeer. De accommodaties zijn het hele jaar boekbaar.

Eten en drinken

Het vakantiepark heeft een supermarkt, een snackbar, een pizzeria en een restaurant op het park. Het sfeervolle restaurant heeft een uitgebreide lunch- en dinerkaart en een gezellige binnentuin en terras, met rechtstreeks uitzicht op het speelplein en recreatiemeer.

Omgeving

RCN-vakantiepark De Flaasbloem: prachtige natuur en culturele dagtrips

RCN-vakantiepark De Flaasbloem ligt midden in de Brabantse bossen en biedt alle ruimte voor buitenactiviteiten als wandelen en fietsen. Vanaf de camping maak je mooie dagtrips in de regio.

Brabantse gezelligheid in Breda

RCN-vakantiepark De Flaasbloem ligt op 20 minuten rijden van Breda. In deze bourgondische stad geniet je op een van de vele terrassen van het goede leven. Voor een dosis historie en cultuur breng je bezoeken aan de Grote Kerk, het bijzondere complex Begijnhof met huisjes en een kleine kerk, de Willem Merkxtuin vol beeldhouwwerken en de Sint-Antoniuskathedraal.

Lees meer over Noord-Brabant

Naar accommodaties