3 sterren

Duinzoomhoeve

NederlandNoord-HollandJulianadorp  (sitecode 91212)

Duinzoomhoeve

NederlandNoord-HollandJulianadorp
3 sterren
KleinErkendCKE

De autovrije camping ligt tussen de bollenvelden en in het voorjaar staat men in een zee van bloemen. Er is een buitenkeuken met een pizzaoven en een barbecue. Er zijn enkele speeltoestellen en skelters. Men kan op verzoek bij de boer aan tafel eten. Voor het ontbijt kun je broodjes bestellen en een geserveerd ontbijt is ook mogelijk. Fietsen (ook elektrisch) en een kano zijn te huur. Soms organiseert de eigenaar uitstapjes voor de campinggasten. Het Noordzeestrand ligt net achter de duinenrij.

Camping Duinzoomhoeve, een gezellige kleine camping aan de Noord-Hollandse kust

Camping Duinzoomhoeve in Julianadorp is een kleine camping aan de rand van de Noord-Hollandse duinen. Zowel het strand als de bollenvelden liggen op enkele minuten loopafstand. De kinderen vermaken zich prima in de buitenspeeltuin, op het skelterparcours of in de Pinkenstal, een huiskamer vol met spelletjes.

Kamperen bij de boer, een geweldige ervaring voor gezinnen met kinderen

Camping Duinzoomhoeve is een echte boerencamping: het kampeerterrein ligt namelijk naast een boerenbedrijf. Dit brengt een hoop levendigheid met zich mee en het maakt deze kampeerlocatie zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Omdat de camping kleinschalig is, leer je al snel de andere campinggasten kennen. Terwijl de kinderen spelen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes nodigen de volwassenen elkaar uit voor een gezellige borrel onder het genot van een prachtig uitzicht.

Ruime staanplaatsen en comfortabele huuraccommodaties

Deze camping beschikt over in totaal 35 plaatsen: 30 toeristische plaatsen en 5 huuraccommodaties. Voor mensen met een camper is er een camperservicestation aanwezig. De staanplaatsen zijn ruim opgezet en hebben weinig tot geen beschutting. Er is namelijk weinig begroeiing op het overwegend vlakke kampeerterrein aanwezig. Als je liever in een huuraccommodatie verblijft, dan is dat ook mogelijk. Op camping Duinzoomhoeve vind je meerdere hooiberghutten en een gezellig ingerichte pipowagen. Maak gebruik van het gratis wifi-netwerk op de camping indien je online wilt gaan.

Gevarieerd aanbod faciliteiten voor alle leeftijden

Ondanks de kleinschaligheid van de camping is er een divers aanbod recreatieve voorzieningen. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de buitenspeeltuin of een parcours afleggen op de skelter. Ook een potje lasergamen behoort tot de mogelijkheden. Een goed boek haal je in de minibibliotheek, die zich in het toiletgebouw bevindt. In de Pinkenstal kun je ’s avonds terecht voor een lekkere boerenmaaltijd met lokale producten bereid door boerin Mary.

Omgeving

Wandelen en fietsen in de natuur bij Camping Duinzoomhoeve

Camping Duinzoomhoeve ligt in een prachtige omgeving, midden in de bollenvelden en vlak bij de duinen. Maak een mooie fietstocht of strijk neer op het Noordzeestrand, dat net achter de duinen ligt. Dit strand behoort tot een van de schoonste stranden van Nederland. Neem de campingstoelen mee en geniet van de warmte! Het centrum van Julianadorp ligt op 3 à 4 kilometer afstand van de camping. Museumliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Den Helder: het Marinemuseum en Reddingmuseum zijn absoluut een bezoekje waard. Ook heeft Den Helder een bruisend centrum.

Lees meer over Noord-Holland