3.9 sterren

Kennemer Duincamping Geversduin

NederlandNoord-HollandCastricum  (sitecode 38411)

Kennemer Duincamping Geversduin

NederlandNoord-HollandCastricum
4 sterren
ErkendCKEGreenKey

Bos en duin vormen het decor van de toeristische staanplaatsen op deze camping. Er zijn plaatsen op een open veld en plekken die worden omgeven door struiken of die zich onder bomen bevinden. De activiteiten zijn afgestemd op het ontdekken van de natuur. Er is een (biologische) minimarkt en eetcafé. In ca. 20 minuten fietst u naar het strand en de zee. Gasten krijgen korting op de entree van het overdekte zwembad op 1,5 km van de camping. Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen en auto's.

Omgeving

Ontdek de rijke historie van Noord-Holland

De omgeving van Kennemer Duincamping Geversduin leent zich bij uitstek voor een fiets- of wandeltocht. Cultuursnuivers brengen een bezoek aan schitterende historische steden als Haarlem, Alkmaar of het nabijgelegen Castricum.

Hollands dagje uit

Kennemer Duincamping Geversduin ligt op slechts 20 minuten rijden van de Zaanse Schans. Hier krijg je een beeld hoe het leven in de Zaanstreek er in de achttiende en negentiende eeuw uitzag. Je wandelt onder meer langs de fraaie molens en kenmerkende groene houten huisjes. Ook maak je kennis met oude ambachten, zoals kaas of klompen maken.

Lees meer over Noord-Holland

Naar accommodaties