Camping in Schoorl met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Schoorl met zwembad

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Urenlang zwemplezier op een camping in Schoorl met zwembad

Tijdens de warmste dagen van het jaar is vakantie vieren op een camping in Schoorl met zwembad een slimme keuze. De kids vermaken zich urenlang in het water, terwijl je geniet van een boek met drankje op je ligbed. Maar ook na een dag ravotten in de omgeving is dit de ideale plek om even af te koelen. Wellicht wagen de kids zich aan een klim op de duin in het dorp. Met een hoogte van maar liefst 50 meter is dit een leuke uitdaging.

De hoogste duin van Nederland

Vanuit een camping in Schoorl met zwembad sta je ook binnen de kortste keren in het nabijgelegen dorp Groet. Hier maak je leuke vakantiefoto’s bij de hoogste duin van Nederland. Maak een wandeling langs de vele historische gebouwen en bekijk de mooiste schilderijen in het kunstenaarsdorp Bergen. Liever een bruisende citytrip? Breng dan een bezoek aan het altijd leuke Alkmaar.

Fiets of wandel over de hoge en brede duinen van Schoorl

Wist je dat de duinen in deze regio hoger en breder zijn dan elk ander duingebied in Nederland? Je gaat hierdoor gegarandeerd een onvergetelijke vakantie beleven op de camping in Schoorl met zwembad. Tijdens een wandeling of fietstocht is de kans groot dat je bijzondere planten tegenkomt die van brak water leven. In het najaar kom je ook nog eens 800 verschillende soorten paddenstoelen tegen.