Campings Texel met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings Texel met zwembad

2 personen
21 campings gevonden

Waterpret en eilandgevoel op een camping op Texel met zwembad

In eigen land op vakantie en toch het ultieme vakantiegevoel ervaren? Op een camping op Texel met zwembad verblijf je dicht bij zee en proef je het eilandleven. Geniet van een stranddag of een wandeltocht op het grootste Waddeneiland.

Zwemplezier op maat voor rustzoekers en families

Op Texel een camping met zwembad boeken; dat kan een zwembad op een kleine, gemoedelijke camping zijn, maar ook een heus waterpark. Door de grootte van het eiland heb je ruime keuze in accommodatie. Zo geniet je op de grotere campings op Texel met zwembad van waterglijbanen, peuterbaden met waterspeeltuinen en binnenbaden voor het hele gezin. Bovendien is er naast een zwembad vaak een speeltuin. Maar ook wanneer je vooral voor de rust van het eiland komt en genoeg hebt aan een verfrissende duik is er een passende accommodatie voor je te vinden.

Het ultieme eilandgevoel op Texel

Op Texel heb je het gevoel dat je in het buitenland op vakantie bent, zeker tijdens de zomermaanden wanneer de zon schijnt. Bovendien worden de meeste zonuren in dit deel van Nederland vastgesteld. Het vakantiegevoel wordt versterkt door de vele duinen, stranden, het uitzicht over zee en de bossen op het eiland. Ook aan dieren is op het eiland geen gebrek. Vogelspotters kunnen hier zijn hart ophalen en ook zeehonden en schapen kom je er tegen.

Activiteiten op het eiland

De natuurparken op Texel zijn over het algemeen vrij toegankelijk. Je kunt er fietsen, wandelen en zelfs paardrijden door de duinen, polders, bossen en kwelders. Met name fietsen wordt veel gedaan en er zijn dan ook meerdere fietsroutes over het eiland te volgen. Ook (kite)surfen en duiken behoren tot de sportieve mogelijkheden op het eiland.

Bezienswaardigheden op Texel

Texel heeft zeven dorpen waar je kunt winkelen, restaurants bezoekt en mooie historische gebouwen bezichtigt. Het grootste dorp van Texel is Den Burg, waar de meeste faciliteiten te vinden zijn. Naast de mooie dorpen op het eiland zijn ook de vuurtoren, maritiem museum Kaap Skil, het Walvisvaardershuisje en juttersmuseum Flora de moeite van een bezoek waard. Breng vooral ook een bezoek aan Ecomare, een natuurmuseum met zeehondenopvang. Of bezoek met de kinderen een schapenboerderij en ga lammetjes knuffelen.