Campings in Enschede met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Enschede met zwembad

2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Waterpret in eigen land op een camping in Enschede met zwembad

Een camping in Enschede met zwembad is ideaal voor een vakantie in eigen land, want ook daar laat het zonnetje zich vaak zien. Dit kan een binnen- of buitenzwembad zijn, of misschien wel allebei! Op warme zomerdagen geniet je van verkoeling in het buitenzwembad, terwijl het binnenbad uitkomst biedt bij minder mooi weer.

Zwemmen op de camping

De meeste campings in Enschede met zwembad zijn familiecampings waar je heerlijk vakantie viert met het hele gezin. Maar ook op een kleine camping voor rustzoekers is vaak een zwembad aanwezig voor een verfrissende duik. Vrijwel alle campings hebben een peuterbad, al dan niet met een waterspeeltuin. En voor waterpret met iets oudere kinderen is er in enkele gevallen een waterglijbaan aanwezig waar ze lekker vanaf roetsjen.

Wat is er te doen in Enschede?

Enschede ligt in Twente en kent een natuurrijke omgeving. Vanaf de camping maak je dan ook mooie wandel- en fietstochten in het Haagse Bos, Groot Brunink of Lonnekerberg. Bezienswaardigheden in de stad die je niet mag missen zijn onder andere het Rijksmuseum Twenthe, het Volkspark en de brouwerij van Grolsch. Met kinderen bezoek je er de interactieve Museumfabriek, het Klauterwoud van Hof Espelo en Monkey Town voor een dag lang speelplezier.