SVR Campings in Hardenberg

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Hardenberg

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren op een rustgevende SVR camping in Hardenberg

Wil je op vakantie in Salland, kies dan voor een SVR camping in Hardenberg. Er zijn tal van mogelijkheden in Hardenberg en omgeving. Vind de rust en de vrijheid op ruime kampeerplekken in het afwisselende boerenlandschap van het Vechtdal. Niet alle campings van Stichting Vrije Recreatie zijn nog actief als boerenbedrijf, maar ook daar is het boerenleven nog volop te proeven en te beleven. De campingeigenaar laat je dit graag van dichtbij meemaken.

Vakantie op een SVR camping voor het hele gezin

Een verblijf op een SVR camping in Hardenberg betekent plezier voor jong en oud. Voor de tent geniet je van het uitzicht over de groene weilanden en de grazende koeien. Zo kom je helemaal tot rust. Ook voor kinderen is een vakantie op een boerderijcamping een geweldig avontuur. De boer laat het reilen en zeilen op de boerderij graag zien. Daarnaast hebben je kinderen alle ruimte om zelf op avontuur te gaan.

Ontdek de schoonheid van het Vechtdal

In het Overijsselse Vechtdal zijn bijna alle Nederlandse landschappen vertegenwoordigd. Maak een tochtje op de fiets over idyllische landweggetjes en karakteristieke dorpen als Beerze en Vilsteren. Maak een wandeling langs de Vecht en laat je longen volstromen met de schone boslucht. Geniet van de heide die in de zomer prachtig in bloei staat en ontdek de statige landhuizen. Vanuit Hardenberg zit je zo op de snelweg richting Zwolle als je een dagje wat stadser vermaak zoekt.