Campings in Ommen waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Ommen waar honden zijn toegestaan

Wissen
2 personen
34 campings gevonden

Camping in Ommen met hond voor een onvergetelijke vakantie

Op vakantie In Nederland met je hond? Verblijf op een camping in Ommen met hond en geniet samen van een onvergetelijke kampeervakantie. Het stadje ligt in het Vechtdal met in de directe omgeving bossen, heide, zandverstuivingen en rivieren. De natuur nodigt daarom uit om samen met je hond op vakantie te gaan in deze Overijsselse plaats.

Op stap in Ommen en omgeving

Een trouwe viervoeter maakt net zo goed onderdeel uit van het gezin en dus is een camping in Ommen met hond een uitstekende keuze. Het Vechtdal is een bosrijke omgeving en een fijne plek om te vertoeven. Met een beetje geluk heb je zelfs zicht op Duitsland en onderweg stop je voor een romantische picknick in de open lucht. Uitgewandeld? Neem je hond mee naar een van de terrasjes of restaurants in Ommen en geniet van een welverdiend ijsje.

Faciliteiten op de camping

Boek je een camping in Ommen waar ook de hond welkom is? De meeste standplaatsen zijn ruim van opzet zodat je hond zijn energie prima kwijt kan. De rivier is altijd dichtbij, dus als hij het warm heeft, zoekt hij verkoeling in het water. Er zijn zelfs campings met een speciale hondendouche zodat hij 's nachts schoon zijn mand induikt. Kortom: de unieke omgeving van Ommen en aanwezige faciliteiten op de camping maken kamperen met je hond superleuk.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter