Campings in Ommen met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Ommen met zwembad

2 personen
36 campings gevonden

Omgeven door bossen op een camping in Ommen met zwembad

Een camping in Ommen met zwembad is de perfecte vakantiebestemming om even helemaal tot rust te komen. Je bent omringd door bossen, waar je iedere dag een ontspannen wandeling maakt. De kids kunnen lekker ravotten in de heides en zandverstuivingen en tijdens warme dagen neem je een verfrissende duik in het zwembad. Al met al beleef je een onvergetelijke tijd in deze Hanzestad in Overijssel.

Handelsgeschiedenis in Overijssel

Wist je dat Ommen een historische Hanzestad in Overijssel is? De handelsinvloeden zijn duidelijk te herkennen tijdens een wandeling door het dorp. Breng een bezoek aan diverse interessante musea en bekijk het historische centrum. Dorst gekregen? Trakteer de kids dan op een ijskoud glas ranja op een van de gezellige terrassen. Ook de ateliers en musea in het dorp zijn eenvoudig te bereiken vanuit de camping in Ommen met zwembad en bieden de nodige cultuur tijdens een kampervakantie in eigen land.

Bewonder de paarse heidebloei in augustus

Ommen staat vooral bekend om de fantastische natuur. Vier je in augustus vakantie op de camping in Ommen met zwembad, breng dan zeker een bezoek aan natuurgebied Lemelerberg. Hier bewonder je de paarse heidebloei en ook heb je de keuze uit diverse wandel- fiets- en ruiterpaden. Bovendien loopt het beroemde Pieterpad door deze plaats. De kids kijken gegarandeerd hun ogen uit bij de herten in het hertenkamp Ommen. Naast deze dieren spot je hier ook bokjes, geiten en pauwen.