SVR Campings op Terschelling

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings op Terschelling

2 personen
10 campings gevonden
<
1
>

SVR-camping op Terschelling voor een kennismaking met het boerenleven

Wilde je altijd al eens bij een boer kamperen? Rustig en ruim kamperen doe je op een SVR-camping op Terschelling. SRV staat voor Stichting Vrije Recreatie, die door het hele land boerencampings aanbiedt. Kamperen op een boerderij is een fantastische ervaring voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook zonder kinderen voel je je hier meer dan welkom. Kalfjes aaien, geiten knuffelen of pony rijden: het kan allemaal!

Ontdek de magie van Terschelling

Terschelling is een geweldig eiland voor een heerlijke vakantie. Uitwaaien, fietsen of struinen langs de Waddenzee: Terschelling heeft van alles voor je in petto. Natuurlijk breng je ook een bezoek aan de hoge Brandaris, de oudste vuurtoren van Nederland. De huidige toren stamt uit 1594 en biedt een spectaculair uitzicht over de omgeving. Dit prachtige eiland ontdek je vanaf jouw SVR-camping op Terschelling.

Zorgeloos kamperen bij de boer

Wil je op een originele manier kamperen en vertoeven in een natuurrijke omgeving? Beleef een fantastische tijd bij de boer en kies een passende SVR-camping op Terschelling. Je profiteert van een rustige kampeerplek op het terrein van een boerderij op het Waddeneiland. Tot rust komen is gegarandeerd. Bovendien maak je op laagdrempelige wijze kennis met het leven op de boerderij.