3.5 sterren

Bos Park Bilthoven

NederlandUtrechtBestuur Regio UtrechtBilthoven  (sitecode 67829)

Bos Park Bilthoven

NederlandUtrechtBestuur Regio UtrechtBilthoven
3.5 sterren
ErkendCKE

Op loopafstand van het centrum en station van Bilthoven, maar toch midden in de natuur, ligt deze ruim opgezette boscamping. De toeristische staanplaatsen liggen op een apart veld, centraal tussen de bomen. Niet alleen natuurliefhebbers zullen het hier naar hun zin hebben, maar ook gezinnen met jonge kinderen. Vanaf de camping kan je volop wandelen en fietsen op de Utrechtse heuvelrug, maar ook de Loosdrechtse Plassen en de Vecht zijn dichtbij. Neem ook eens de trein naar Amsterdam of Utrecht.

Een ontspannen kampeervakantie op de Utrechtse Heuvelrug bij Camping Bos Park Bilthoven

Wie op zoek is naar een groene kampeerlocatie in de fraaie provincie Utrecht, is bij Camping Bos Park Bilthoven aan het juiste adres. Deze gemoedelijke camping ligt midden in de Utrechtse Heuvelrug, op loopafstand van het centrum van Bilthoven. Uitstapjes naar de Loosdrechtse Plassen, de Vecht of Utrecht liggen vlakbij. Er zijn bovendien uitgebreide faciliteiten voor jong en oud, waaronder een verwarmd buitenzwembad met peutergedeelte.

Kamperen in het groen

De grote camping beschikt over zestig toeristische staanplaatsen voor enthousiaste kampeerders. De plekken staan op een apart veld van de vaste staanplaatsen, centraal tussen de bomen die verkoeling bieden. Vouwwagens, caravans en campers zijn toegelaten op Camping Bos Park Bilthoven, en er is een camperservicestation. Wie echter geen tent mee neemt, boekt een van de vijftig huuraccommodaties op het terrein.

Eindeloos veel waterpret

De waterratten binnen het gezin genieten volop bij het prachtige verwarmde openluchtzwembad. Het rechthoekige bad is ideaal voor het trekken van baantjes of het spelen van allerlei waterspellen. Bovendien is er een speciaal ondiep peuterbad met speeltoestellen, zodat ook kleine kinderen veilig in het water spelen. Rondom het zwembadcomplex zijn grasvelden met bomen om te ontspannen.

Faciliteiten op de camping

De volledige familie beleeft een geweldige tijd met de uitgebreide faciliteiten. Zo is er een voetbalveld voor spannende sporttoernooien en een tokkelbaan voor meer avontuur. Verder is er een gezellige buitenspeeltuin met allerlei speeltoestellen, zoals glijbanen en schommels. Gedurende het hoogseizoen is er een enthousiast animatieteam aanwezig dat verscheidene activiteiten organiseert. Camping Bos Park Bilthoven beschikt verder over een sfeervol restaurant met terras voor een smakelijke maaltijd en een snackbar om een hapje af te halen. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 1,5 kilometer afstand.

Omgeving

Ontdek de veelzijdige regio Utrecht bij Camping Bos Park Bilthoven

De sfeervolle Camping Bos Park Bilthoven vormt een ideaal uitgangspunt om de Utrechtse Heuvelrug, de Vecht en de Loosdrechtse Plassen te ontdekken. Ook het Veluwemeer en de historische Hollandse Waterlinie liggen dichtbij. Daarnaast is een bezoek aan Slot Zeist of Ouwehands Dierenpark de moeite waard.

Bezoek de middeleeuwse Domstad

De camping ligt vlak bij Utrecht, een gezellige studentenstad met talloze terrassen, schilderachtige grachten en de beroemde Domtoren. Je kunt de 112 meter hoge Dom zelfs beklimmen voor een waanzinnig uitzicht over de stad.

Lees meer over Utrecht