9486 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
RCN Vakantiepark Het Grote Bos
bekijk 15 foto 's
Erkend CKE

RCN Vakantiepark Het Grote Bos

In het bos liggen de toeristische staanplaatsen op kampeervelden en op plaatsen onder bomen. De camping heeft een verwarmd openluchtzwembad, jeu-de-boulesbaan, bowlingbanen, trimbaan en minigolf. Op het terrein bevinden zich een vlindertuin, een bijenplaats en een fossielenveld. Fietsen en skelters zijn te huur. Aangrenzend aan het kampeerterrein ligt een groot survivalparcours, dat onder begeleiding kan worden gebruikt.

Camping Het Grote Bos ligt op een prachtige plek op de Utrechtse Heuvelrug bij Doorn. Midden tussen de bossen en dus veel groen op de camping. Het is het middelpunt van veel uitstapjes, wandel- en fietstochten en uitermate geschikt voor kamperende gezinnen die er graag op uit trekken, maar evengoed graag een duik in het campingzwembad nemen.

Kamperen in bossen betekent dat de aanwezige bomen doorgaans de afmetingen van je staanplaats bepalen. Ook op deze camping. De ruimtelijke indeling van het terrein zorgt voor voldoende rust en privacy. Iets huren kan op Camping Het Grote Bos ook heel goed. Keuze uit een luxe stacaravan of een sfeervolle Finse bungalow met eigen sauna. Slaap je toch liever onder katoenedoek, huur dan een safaritent. De bungalows en de kampeervelden zijn van elkaar gescheiden. Er is een apart veld voor campers.

Survivallen, sporten en spannend fossielenveld

Bij de receptie vind je de campingwinkel, een speeltuin, een fossielenveld, tennisbaan, bowlingbaan, midgetgolf en een T-Rex-veld. Aan de rand van het terrein is een fietscrossbaan en aan beide uiterste randen zijn survivalparcours. Van april tot en met oktober en tijdens schoolvakanties houdt een recreatieteam jong en oud bezig. Natuurlijk is het ook geen straf om een dagje heerlijk onder de luifel te relaxen met een goed boek. Voor het makkelijke is er een Thetford-machine die de toiletcassette schoonmaakt, er is een oplaadpunt voor elektrische auto’s en voor rolstoelers aangepast sanitair.

Cultuur snuiven vanuit RCN Camping Het Grote Bos

Verken de uitgestrekte Utrechtse Heuvelrug met onder meer de Kaapse Bossen en zijn indrukwekkende uitkijktoren. Cultuur snuiven doe je op het Paleis Het Loo in Apeldoorn, kinderen bezoeken graag het Museum Speelklok in Utrecht. Of maak eens een kaasje bij kaasboerderij De Weistaar bij Maarsbergen.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

RCN Vakantiepark Het Grote Bos heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa