8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Vakantiepark De Heigraaf
bekijk 17 foto 's en 1 video
Erkend CKE

Vakantiepark De Heigraaf

De camping ligt op de Utrechtse Heuvelrug, aan de rand van de Gelderse Vallei. De kleinschalige veldjes zijn omzoomd met groen. Gasten kunnen kiezen uit verschillende gradaties comfort. Voor groepen is er een speciaal veld. Er zijn veel faciliteiten voor jongeren en kinderen, waaronder een grote speelschuur met diverse opblaasbare speeltoestellen. De zondag is geen aankomstdag; vertrek is wel mogelijk. Aangelijnde honden zijn toegestaan net buiten de camping.

Zeer grote camping, met kleinschalige veldjes, op de Utrechtse heuvelrug aan de rand van de Gelderse vallei. De camping ligt 200 m van het Henschotermeer, een zwemplas met lange zandstranden, bruggetjes en eilandjes. Het meer is omgeven door bomen. Zonnen, zwemmen, spelen, hardlopen, fietsen en wandelen – hier kan het allemaal.Je voeten in het gras voor je tent, chalet of glampingtent

Je kampeert met eigen tent, caravan of camper op gras op kleinschalige veldjes, die met groen zijn omzoomd. Je kunt kiezen uit verschillende typen staanplaatsen, elk met eigen grootte en voorzieningen. Zo kun je kiezen voor extra ruime plaatsen, en kun je ook staanplaatsen met privésanitair boeken. Als je wilt huren, kies je uit een scala van chalets, mobilhomes, toercaravans of glampingtenten.

Zwemmen, spelen, fietsen

Bij het Henschotermeer vind je volop strand en water om te zwemmen en te spelen. Op het sportveld kunnen kinderen hun energie kwijt, net als op de springkussens en de airtrampoline. In de speelschuur kunnen ze ook binnen springen op luchtkussens en spelen in de speeltuintjes. In het hoogseizoen zorgt een animatieteam voor allerlei activiteiten. Denk aan theater en spelletjes voor de kinderen, en sportieve en gezellige activiteiten voor jongeren en volwassenen. Ook zijn er in het hoogseizoen regelmatig show-avonden. Als je de omgeving wil ontdekken, kun je op de camping fietsen huren. In het restaurant, in sfeervolle boerderijstijl, kun je ontspannen lunchen en dineren. De snackbar is heel bijzonder: je vindt die namelijk in een rode dubbeldekker. De campingwinkel is open voor verse broodjes, een krantje en andere vakantiebenodigdheden.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Vakantiepark De Heigraaf heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Vakantiepark De Heigraaf is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa