9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Boomgaardcamping DuinRand
bekijk 3 foto 's
Klein

Boomgaardcamping DuinRand

Het rustige en door de eigenaar goed onderhouden terrein ligt beschut in een fruitboomgaard aan de rand van een bos. Vanaf de camping loop je zo het natuurgebied de Mantelinge in met veel lage eikenbomen. Voor kleine kinderen zijn er speeltoestellen. Het strand ligt op 800 m en Oostkapelle, met winkels en horeca, op ca. 1 km. De omgeving biedt uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden.

Camping Duinrand ligt vlak bij het plaatsje Oostkapelle op het Zeeuwse eiland Walcheren. Goed bereikbaar via de N57 die vanaf Europoort over de Zuid-Hollandse eilanden naar Walcheren voert.Camping Duinrand heet eigenlijk Boomgaardcamping DuinRand, met een hoofdletter R om aan te duiden dat ze aan de rand van een bosgebied ligt. Op loopafstand van de duinen en het Noordzeestrand en op één kilometer van Oostkapelle. De boomgaard bestaat ook nog. Je kampeert hier tussen fruitbomen die keurig in gelid staan. Er zijn ruime plekken aangelegd voor caravans, tenten en campers. Elke plaats heeft een stroomaansluiting, watertappunt en waterafvoer. Het sanitairgebouw telt vier douches en vijf toiletten. Er is ruimte om af te wassen, er staat een wasmachine en een koelkast voor algemeen gebruik. Bij dit gebouw vind je ook een picknicktafel, een zandbak voor kleine kinderen en een draaimolen. Bovendien is er een indrukwekkende klimtoren voor kinderen tot een jaar of acht. Voor je boodschappen kan je niet op de camping terecht; een supermarkt en bakker liggen op 1,5 kilometer fietsen of wandelen naar Oostkapelle. De omgeving is heerlijk om kilometers te fietsen of voor leuke autotochtjes. De afstand naar het pittoreske Domburg is maar vijf kilometer, een mooie fietstocht door veel bos. Wandelen doe je in het aangrenzende bos of in het natuurgebied De Manteling, op 500 meter van de camping. Tip voor hondenbaasjes: tussen Domburg en Oostkapelle is een speciaal hondenstrand.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Boomgaardcamping DuinRand heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Boomgaardcamping DuinRand is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa