3 sterren

Camping de Brem

NederlandZeelandRenesse  (sitecode 75062)

Camping de Brem

NederlandZeelandRenesse
3 sterren
Erkend

Het toeristische gedeelte ligt tussen de vaste plaatsen en (huur)bungalows. De staanplaatsen zijn verdeeld over meerdere veldjes, van elkaar gescheiden door struiken en hoge bomen. Bij het zwembad is voor campers een verhard gedeelte beschikbaar. Op het deel voor de stacaravans zijn onder meer een speeltuin, een sportveld en een recreatieruimte met bibliotheek te vinden. Voor jongeren is er een grote ruimte bij het restaurant. Eens per week wordt er een duikcursus gegeven.

Omgeving

Architectuur en de Deltawerken

Jong en oud beleven in de omgeving van camping De Brem een geweldige tijd. Je bent hier dicht bij de bruisende badplaats Renesse, maar ook de stad Zierikzee ligt in de buurt. Wandel hier langs de stadsmuren, kerken en molens en geniet van de gezellige binnenstad met sfeervolle terrasjes.

Eropuit met de kinderen

In de omgeving van camping De Brem zijn diverse bezienswaardigheden voor gezinnen met kinderen. Bezoek bijvoorbeeld de Deltawerken, Zeelands grootste themapark over kust en zee. Op het eiland Neeltje Jans is een interessant informatiecentrum met een expositie over de Deltawerken. Daarnaast zijn er shows met zeehonden, roofvogels en zeeleeuwen.

Lees meer over Zeeland

Naar accommodaties