3 sterren

Camping De Paardenwei

NederlandZeelandOostburg  (sitecode 77903)

Camping De Paardenwei

NederlandZeelandOostburg
3 sterren
Erkend

De kindvriendelijke camping ligt in een weids landschap bij een paardenmelkerij. Campinggasten kunnen hun eigen paard of pony meenemen. Elke woensdag zijn er pannenkoeken verkrijgbaar, in het hoogseizoen eenmaal in de week verse pizza's. Er is een animatieprogramma gericht op paarden en pony's. Wekelijks is er een rondleiding in de paardenmelkerij en een begeleide natuurspeurtocht in de omgeving. Er zijn een boomhut, een trampoline en een houten paard met gladiatorenkar.

Paardenplezier bij Camping De Paardenwei in Zeeland

Camping De Paardenwei is een unieke boerencamping in Zeeland voor liefhebbers van paarden en pony's. De camping ligt in Oostburg, een pittoresk dorpje in Zeeuws Vlaanderen dat nog geen 10 minuten van het strand af ligt. Iedere dag is er pony-entertainment voor jong en oud.

Op verschillende manieren overnachten

De camping heeft voor ieder wat wils. Zo zijn er staanplaatsen van 100 tot maar liefst 200 vierkante meter groot. Er zijn kampeerplekken in de schaduw en in de zon voor tent, caravan, vouwwagen en camper. Deze liggen aan de randen van grote grasvelden, waardoor je tijdens het kamperen lekker de ruimte hebt. Als je geen eigen kampeermiddel hebt maar wel graag wilt kamperen, kun je een luxe safaritent huren, in een glamping house verblijven of een kamer in de bed and breakfast huren.

Activiteiten met paarden

Er zijn talloze activiteiten voor paardenliefhebbers. Zo mogen de kinderen 's ochtends helpen bij het verzorgen van de pony's en paarden, maak je een mooie rit op de rug van een trekpaard door het afwisselende Zeeuwse landschap of maak je een buitenrit met paard-en-wagen. Ook is het mogelijk om een prachtige strandrit te maken. Heb je een eigen pony of paard? Deze neem je op vakantie naar Camping De Paardenwei gewoon mee.

Broodjes of compleet ontbijt

Voor een echt vakantiegevoel begin je je ochtend met warme verse broodjes of zelfs een compleet ontbijt met zelfgemaakte jam en eigen eieren. Afhankelijk van wat je wilt, geniet je in de ontbijtruimte van je ontbijt of laat je deze in een mandje afzetten bij je tent of caravan. In het hoogseizoen zijn er 's avonds op de camping ook regelmatig pannenkoeken en pizza's verkrijgbaar.

Omgeving

Stranden en natuur vlak bij Camping De Paardenwei

Cadzand is de zuidelijkste badplaats van Nederland en ligt op een kwartiertje rijden van Camping De Paardenwei. De Zeeuws-Vlaamse kustplaats heeft een breed zandstrand en ligt in een bijzonder duingebied. Ontspan met het hele gezin tijdens een dagje strand, bouw zandkastelen, neem een duik in de Noordzee en droog weer op in de zon. Het natuurreservaat Het Zwin, dat net over de grens in België ligt, is zeker een bezoek waard. Er lopen veel wandel-, fiets-, en ruiterpaarden door de duinen, langs zoutpannen, zoutmoerassen en de kust.

Lees meer over Zeeland

Naar accommodaties