9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Den Inkel
bekijk 5 foto 's
Erkend CKE

Camping Den Inkel

De camping bevindt zich in het bosrijke natuurgebied Den Inke, op ca 500 m van de dijk van de Westerschelde. De staanplaatsen liggen deels op twee grasvelden, deels in een voormalige laagstamappelboomgaard. De grasvelden worden omzoomd door hoge eiken, elzen en iepen. Op loopafstand van de camping zijn een gratis toegankelijk verwarmd zwembad en vis- en roeivijvers te vinden. Er is een speciale tv-ruimte voor jongeren en een speelkamer voor peuters.

Middelgrote camping in het natuurgebied Den Inkel op Zuid-Beveland, 1,5 km van Kruiningen. In het natuurpark geniet je van bossen, vijvers, wandel- en ruiterpaden en picknickweides. Op 200 m afstand van de camping ben je bij de dijk langs de Westerschelde – zonder stranden, maar met frisse zeelucht. Op 5 tot 7 kilometer afstand ben je bij de Oosterschelde, met kleine zandstrandjes bij Krabbendijke en Yerseke. Grasvelden omzoomd met eiken en iepen

Als je kampeert met eigen tent of caravan kies je uit 2 typen staanplaatsen op gras, op velden die omzoomd zijn met hoge eiken, elzen en iepen. De gewone staanplaatsen liggen op autovrije grasvelden van 8 plaatsen, zonder verharde paden. Je auto parkeer je tegenover het veld. Op de comfortplaatsen heb je wat meer ruimte en kampeer je op grotere velden. Eén van deze velden is autovrij, op het andere veld kun je je auto bij je plaats parkeren. Er zijn ook aparte camperplaatsen. Als je liever comfortabel wil huren, dan zijn er chalets voor 4 of 5 personen voor je beschikbaar.

Actief en ontspannen

Sla een balletje op de tennisbaan, of ga met het hele gezin naar het direct naast de camping gelegen openbare buitenzwembad (onder een paar voorwaarden dagelijks gratis toegankelijk voor campinggasten). Kinderen klimmen en klauteren bij de speeltoestellen. Tieners treffen elkaar in de recreatiezaal met poolbiljart, videogames en tafelvoetbal. In het hoogseizoen organiseert een animatieteam uiteenlopende activiteiten voor jong en oud, met afwisselende thema’s zoals de middeleeuwen, of ‘Ik hou van Holland’. De bar is in het hoogseizoen dagelijks open. Geniet hier van een kop koffie, een snack of een drankje. Op het terras kijk je uit over de vennen van het natuurpark en een speelweide. Het restaurant is in het hoogseizoen geopend. Verse broodjes en dagelijkse benodigdheden vind je in de campingwinkel. In Kruiningen (1,5 km) en Yerseke (8 km) vind je winkeltjes en horeca.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Den Inkel heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Den Inkel is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa