3 sterren

Landschapscamping De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk

NederlandZeelandWolphaartsdijk  (sitecode 65591)

Landschapscamping De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk

NederlandZeelandWolphaartsdijk
3 sterren
ErkendCKE

De camping ligt bij een modern akkerbouwbedrijf, vlak bij het Veerse Meer. De ruime staanplaatsen liggen op een twaalftal veldjes, behoorlijk beschut. Voor boten en fietsen zijn er stalmogelijkheden. Aan de overzijde van de weg is een aanlegsteiger en boothelling. Men verhuurt fietsen. Er zijn privésanitair units met een douche, toilet en wastafel. Op ca. 50 m van de camping, aan de overkant van de weg, bevindt zich een grasstrook direct aan het Veerse Meer.

Ontspannen kamperen op Landschapscamping De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk bij het Veerse Meer

Wie op zoek is naar een rustige kampeervakantie midden in de natuur is bij Landschapscamping De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk aan het juiste adres. Deze camping in Wolphaartsdijk ligt op het schitterende Zeeuwse eiland Zuid-Beveland, vlak bij het Veerse Meer. Het vriendelijke landschap met polders, brede zandstranden en typische ringdorpen biedt alle ruimte voor een vakantie vol rust en natuur. Bovendien liggen gezellige steden als Middelburg, Goes, Zierikzee en Veere dichtbij.

Kamperen in alle rust

De middelgrote camping beschikt over 47 toeristische staanplaatsen bij een modern akkerbouwbedrijf. De kampeerplekken bevinden zich op een twaalftal veldjes en zijn aanzienlijk beschut voor de nodige privacy en schaduw. Vouwwagens en caravans zijn toegelaten op Landschapscamping De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk. Ook zijn er twee camperplaatsen op het terrein en een camperservicestation. Wie echter geen tent bij zich heeft, boekt een fijne huuraccommodatie.

Eindeloos veel waterpret

De camping en het Veerse Meer zijn vrijwel direct met elkaar verbonden. Watersportliefhebbers zwemmen, surfen, zeilen of duiken er op los. Vanaf de openbare grasweide geniet je van een waanzinnig uitzicht op het water. Het water loopt bovendien geleidelijk af, waardoor ook gezinnen met kinderen hier heerlijk in het water spetteren. Daarnaast is er een boothelling en aanlegsteiger voor zeilboten en kleine motorbootjes.

Faciliteiten op de camping

De duurzame Landschapscamping De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk beschikt over prachtige faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een buitenspeeltuin met speeltoestellen voor de kinderen. Ook is er fietsverhuur aanwezig om de schitterende omgeving te ontdekken. Bij slecht weer is er een recreatieruimte met boeken en spellen. Voor vers brood en de dagelijkse boodschappen bevindt de dichtstbijzijnde supermarkt zich op 2 kilometer afstand.

Omgeving

Ontdek de boeiende provincie Zeeland vanuit Landschapscamping De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk

In de provincie Zeeland vind je talrijke bezienswaardigheden zoals Deltapark Neeltje Jans, Terra Maris, het Watersnoodmuseum en de Oosterscheldekering. Bovendien liggen gezellige steden als Middelburg, Goes en Vlissingen dicht bij Landschapscamping De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk.

Fietsen door de polders en duinen

De Zeeuwse eilanden lenen zich uitstekend voor prachtige fietstochten in de omgeving. Reis langs fraaie polders, brede zandstranden en hoge duinen. Onderweg kom je een aantal authentieke ringdorpen tegen, zoals Biggekerke op het eiland Walcheren.

Lees meer over Zeeland