SVR Campings in Oostkapelle

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Oostkapelle

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Proef van het boerenleven op een SVR camping in Oostkapelle

Zeker met kinderen is een verblijf op een SVR camping in Oostkapelle heerlijk. Hier genieten jullie van de rust te midden van de natuur, maar ook van het verzorgen van de dieren en het verkennen van het boerenerf. Door de ligging in Zeeland combineer je dit bovendien met een heerlijk dagje strand.

Er is zoveel te doen op een boerencamping

Op een SVR camping in Oostkapelle hebben de kinderen van alles te doen, waaronder dieren verzorgen, eieren rapen, over het erf rijden op de skelter, trampolinespringen en nog veel meer. De gastvrije eigenaren vertellen jullie over hun werk en laten de kinderen meehelpen. De accommodaties staan niet te dicht op elkaar en liggen tussen de groene weilanden op afstand van de drukte van de stad. Veel campings hebben daarnaast een eigen winkeltje met boerenproducten en organiseren activiteiten voor de kinderen.

Ontdek Oostkapelle en de omgeving

Oostkapelle kent een fantastische ligging bij de cultuursteden Middelburg en Veere. Bezoek hier diverse musea en bezichtig historische gebouwen. Naast deze steden leent ook het nabij gelegen Domburg zich uitstekend voor een middagje shoppen. En uiteraard ligt het strand op korte afstand en geniet je hier van zonnige zomerdagen. Overigens waai je hier ook heerlijk uit wanneer het een dagje wat minder weer is. Daarnaast kun je bij Oostkapelle golfen, watersporten beoefenen of je laten verwennen in een kuuroord.