Recreatiebedrijf Boot

NederlandZeelandNoordwelle  (sitecode 66089)

Recreatiebedrijf Boot

NederlandZeelandNoordwelle
Klein

Landelijk gelegen kampeerterrein met ruime plaatsen voor rustzoekers, natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en watersportliefhebbers. Er is weide met picknicktafels, ligstoelen en prieeltjes. De camping ligt centraal voor watersporten; Noordzee op 4 km, Grevelingenmeer op 4 km en Oosterschelde op 2 km. Alle staanplaatsen hebben water, afvoer en 16A. Campers en paarden zijn welkom. Het sanitair is goed verzorgd. Er is een spoelplaats voor duikerspakken, surfplanken e.d.

Camping Recreatiebedrijf Boot, een kleine en landelijk gelegen camping op Schouwen-Duiveland

Camping Recreatiebedrijf Boot in Noordwelle is een kleine camping middenin de polders van Schouwen-Duiveland. Ideaal voor als je helemaal tot rust wil komen. Je kampeert er in een boerderij-achtige setting. Voor de kinderen is er een grote buitenspeeltuin en er is een broodjesservice voor het ontbijt.

Kamperen op een rustige minicamping in de weilanden

Camping Recreatiebedrijf Boot is een zeer geschikte kampeerlocatie voor rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen met kinderen. De camping ligt op een prachtige locatie in de weilanden. Geniet tijdens je verblijf van het geluid van de wind en de vogels en dompel je helemaal onder in de natuur. De sfeer op deze locatie is ontspannen en gemoedelijk. Je legt er gemakkelijk contact met andere kampeerders en de kinderen maken snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Ruime staanplaatsen en volledig ingerichte appartementen

Camping Recreatiebedrijf Boot beschikt over in totaal 33 plaatsen: 14 toeristische staanplaatsen, 11 vaste staanplaatsen en 8 huuraccommodaties. Op de twee kampeervelden zijn veel bomen, struiken en bloemen aanwezig. Sommige staanplaatsen zijn maar liefst 370 vierkante meter groot. Verder kun je verblijven in een volledig ingericht appartement of in een luxe safaritent met veranda. Wil je je mail checken of willen de kinderen een online spel spelen? Maak dan gebruik van het gratis wifi-netwerk.

Diverse faciliteiten voor jong en oud

De sanitaire voorzieningen zijn schoon en in uitstekende staat. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de buitenspeeltuin met schommels, glijbanen en een trampoline. Ook staan er skelters klaar, waarmee ze over de verharde paden van het kampeerterrein kunnen racen. Voor camperaars is er een camperservicestation aanwezig. Heb je zin in verse broodjes voor bij het ontbijt? Bestel ze een avond van tevoren en haal ze 's ochtends op.

Omgeving

Fietsen in de omgeving van Camping Recreatiebedrijf Boot

Stap op de fiets en geniet van het weidse uitzicht over de polders van Schouwen-Duiveland. Het Noordzeestrand, de Brouwersdam en het Grevelingenmeer liggen op fietsafstand van Camping Recreatiebedrijf Boot. Neem de kinderen mee en ontspan je op het strand onder de Zeeuwse zon. In Deltapark Neeltje Jans leer je alles over de Deltawerken en beleef je waterpret in waterspeeltuin Aquasplash. Op slechts 5 kilometer afstand van de camping vind je de levendige badplaats Renesse. Strijk neer op een gezellig terrasje en geniet van een ijsje!

Lees meer over Zeeland