Vakantiehuizen bij Renesse

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Renesse

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Een vakantiehuis bij Renesse is voorzien van alle comfort

Renesse is een populaire vakantiebestemming gelegen op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Er liggen vele vakantiehuisjes in en rondom Renesse. Tijdens je verblijf in een vakantiehuis van Renesse geniet je van rust en privacy. Jij bepaalt zelf het tempo van je vakantie. Een vakantiewoning is zeer geschikt voor een verblijf met je gezin of vrienden.

Bezienswaardigheden om de hoek

Vanuit je vakantiehuis bij Renesse breng je gemakkelijk een bezoek aan diverse bezienswaardigheden. Zo kun je vaak te voet een bezoek brengen aan het centrum van het dorp. Neem hier een kijkje bij de oude Jacobuskerk en bewonder het slot Moermond. Ook is het erg leuk om een uitstapje te maken naar het deltapark Neeltje Jans. Dit educatieve park heeft veel te bieden voor jong en oud en is vooral gericht op de Deltawerken. Waar Renesse voornamelijk om bekendstaat zijn de prachtige brede zandstranden. Kies voor een huisje aan zee, zodat je 's ochtends binnen een paar minuten op het strand staat.

Breed en lang Noordzeestrand

Het Noordzeestrand van Renesse is ruim 20 kilometer lang en loopt van de Oosterscheldekering tot voorbij de Brouwersdam. Doordat de stranden zo breed zijn, vind je altijd een mooi plekje om je handdoek neer te leggen. In het zomerseizoen houdt de strandreddingsbrigade een oogje in het zeil. Voor een dag vol adrenaline ga je naar de Brouwersdam voor een kitesurfles of een potje strandzeilen. Het waait regelmatig flink in Zeeland en dit is dé plek voor watersporters.

Comfortabel vakantiehuis bij Renesse

Je vakantiehuis is voorzien van prettige voorzieningen, waardoor je je hier al snel thuis voelt. Wil je 's avonds zelf een hapje te eten klaarmaken? Dat kan in de keuken of wellicht op de barbecue die op het terras staat. Op je eigen terras geniet je nog lang van de zomerse avonden.