Vakantiehuizen in Zeeland

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Zeeland

Wissen
2 personen
123 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Een onbezorgde strandvakantie in een vakantiehuis in Zeeland

Voor binnen- en buitenlandse toeristen is een vakantiehuis in Zeeland een populaire optie. Met maar liefst 650 kilometer aan kustlijn en de zee altijd in de buurt is dit geen verrassing. Bovendien liggen talrijke attracties in de omgeving, zoals de Oosterscheldekering en zeehondenopvang A Seal. Verder vind je in de provincie tussen water en land een rijke historie en cultuur, ongerepte natuurgebieden en bruisende steden als Middelburg en Vlissingen.

Een fietsvakantie in Zeeland

Dankzij de schitterende natuur met perfect aangelegde paden leent de provincie Zeeland zich uitstekend voor een fraaie fietsvakantie. Polders, dijken, schorren en slikken wisselen elkaar af. Een bijzonder natuurgebied is bijvoorbeeld Plan Tureluur op Schouwen-Duiveland, wat ook wel de bijnaam 'Vogelboulevard van Zeeland' heeft. Neem je verrekijker mee en spot zeldzame vogelsoorten. De Manteling op de kop van Walcheren is een zeer divers natuurgebied voor een fietstocht. Hier trek je langs duinen, bossen en struiken. Je kunt hier zelfs damherten voorbij zien schieten.

Een strandvakantie met het hele gezin

Doordat de zee altijd in de buurt is, vormt een vakantiehuis in Zeeland de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen strandvakantie. Of je nu op zoek bent naar een breed en weids familiestrand of een intiem en smal strand voor een rustige wandeling, Zeeland is met zijn honderden kilometers aan kustlijn altijd een goede vakantiebestemming. Naast ontspanning biedt het water de mogelijkheid voor verscheidene watersporten. Op het Veerse Meer bij Walcheren kun je bijvoorbeeld kite-, golf- of windsurfen. Ook zeilen, zwemmen, duiken of varen met een boot is populair. Direct naast de kust bevindt zich een mooi pad voor lange wandelingen of fietstochten.

De indrukwekkende Deltawerken in Zeeland

Bezoek vanuit je vakantiehuis in Zeeland het thema- en attractiepark Neeltje Jans. Nadat in 1953 de watersnoodramp in de provincie plaatsvond, werden de Deltawerken gebouwd om een volgende ramp te voorkomen. De immense Oosterscheldekering, geopend in 1986, vormt een onderdeel van de Deltawerken. Bij bezoekerscentrum Neeltje Jans kom je alles te weten over de geschiedenis en de techniek van de Deltawerken. Bovendien organiseert het park zeehonden- en zeeleeuwenshows. In de orkaanmachine voel je hoe het is om in een storm met een orkaankracht te staan. Verder is er een Waterpaviljoen en Waterspeelplaats voor de kinderen, en kun je een rondvaart maken over de machtige Oosterschelde.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter