Campings in Zeeland met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Zeeland met zwembad

2 personen
30 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Ontdek het Zeeuwse dialect dicht bij de camping in Zeeland met zwembad

Op een camping in Zeeland met zwembad vermaken de kids zich dagenlang in het water. Bezoek je verschillende highlights of pak je een terrasje, dan kom je al snel achter het eigenaardige Zeeuwse dialect. Zeeland heeft immers een erg sterke identiteit en cultuur. Doordat de provincie vroeger uit een aantal geïsoleerde eilanden bestond, hebben verschillende streken ook vandaag de dag nog verschillende dialecten. Het grappige taaltje heeft overeenkomsten met Hollands en Vlaams dialect.

Heerlijk en bourgondisch eten in Zeeland

In Zeeland weten ze maar al te goed hoe je lekker en bourgondisch moet eten. Vier je vakantie op een camping in Zeeland met zwembad dicht bij de zee, breng dan eens een bezoek aan de Oosterschelde. Hier kun je twee soorten oesters uitproberen; de betaalbare creuse en de verfijnde Zeeuwse platte oester zijn regelmatig op de menukaart te vinden. Voor de Oosterscheldekreeft moet je geluk hebben. Omdat er duurzaam op gevist wordt, zijn ze beperkt verkrijgbaar. Zijn oesters en kreeft je net iets te luxe? Maak je maar geen zorgen; Zeeuwse mosselen of de vangst van de dag zijn net zo goed heerlijk. Ideaal om uit te proberen met een glaasje bier of wijn.

Een mooi uitzicht over de delta van Maas, Rijn en Schelde

Geen enkele andere provincie in Nederland is zo verbonden met het water als Zeeland. Stormvloeden en inpolderingen veranderen het land voortdurend van vorm. Hierdoor zorgt de natuur voor blijvende herinneringen in het landschap. Om dit landschap goed te kunnen bewonderen, mag een fietstocht of wandeltocht door Zeeland niet ontbreken tijdens je vakantie. Geniet van een mooi uitzicht over de delta van Maas, Rijn en Schelde en ontdek de grote diversiteit aan natuur en cultuur.

Verschillende natuurgebieden dicht bij de campings in Zeeland met zwembad

De campings in Zeeland met zwembad liggen op steenworp afstand van prachtige natuurgebieden. De laaggelegen, drassige gebieden waar veel vogels broeden, zijn een van de meest karakteristieke uitzichten. Je verkent de vele kronkelende paadjes en komt tijdens je wandeling of fietstocht boomgaarden en dijkjes vol met bloemen en planten tegen. Een leuke en vooral veilige omgeving voor de kids. Zeeuws-Vlaanderen staat daarentegen bekend om de smalle wegen, soms nog geplaveid met kinderkopjes of kasseien en omzoomd met knotwilgen.

Breng een bezoek aan leuke steden en dorpen

Ga je een dagje weg van de camping met zwembad in Zeeland, dan heb je de keuze uit tal van leuke activiteiten. Breng een bezoek aan het Deltapark Neeltje Jans, het Bevrijdingsmuseum Zeeland of zoek de sneeuw op in SnowWorld in Terneuzen. Liever slenteren door steegjes en een terrasje pakken met de kids? Steden als Middelburg en Vlissingen staan garant voor een dag vol plezier, maar je kunt ook kiezen voor een kleiner plaatsje. Ontdek de sfeervolle centra van Terneuzen, Goes, Veere en Zierikzee en laat je aangenaam verrassen door de Zeeuwse cultuur.