2.6 sterren

Vakantiepark Schouwen

NederlandZeelandRenesse  (sitecode 39122)

Vakantiepark Schouwen

NederlandZeelandRenesse
3 sterren
ErkendCKE

De camping grenst aan een beschermd natuurgebied met een waterplas en ligt op 500 m van badplaats Renesse. De door heggen afgebakende staanplaatsen bevinden zich aan weerszijden van geasfalteerde laantjes. Er is een escaperoom ingericht. Alleenreizende jongeren onder 21 jaar worden niet toegelaten. Let op: het centrum van Renesse beter vermijden. In de waterplas (Vroonplas) in het natuurgebied mag niet worden gezwommen; vissen is er alleen toegestaan met een vergunning.

Wie wil genieten van een heerlijke strandvakantie zonder ver te reizen, zit goed op vakantiepark Schouwen. Je wordt hier omringd door het bos en de duinen op loopafstand van de Noordzee, en er is voldoende vermaak voor jong en oud. Dit is een fijne familiecamping om van een welverdiende vakantie te genieten.

Kamperen op vakantiepark Schouwen

Vakantiepark Schouwen is een grote camping met in totaal 374 plaatsen, waarvan 74 toeristische staanplaatsen voor caravans, campers, vouwwagens en tenten. De overige kampeerplaatsen zijn 240 jaarplaatsen voor vaste vakantiegangers en 60 huuraccommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Deze huurplaatsen zijn onderverdeeld in knusse chalets en luxe bungalows voor minimaal vier tot maximaal zes personen, afhankelijk van het type accommodatie.

Vermaak op de camping

Het vakantiepark organiseert activiteiten voor het hele gezin. Zo kunnen de allerkleinsten heerlijk knutselen of deelnemen aan het meeleeftheater, terwijl oudere kinderen hun energie kwijt kunnen tijdens sport- en spelwedstrijden en volwassenen hun hersenen laten kraken op een van de quizavonden. Verder is er een ruime speeltuin en een heuse escape room waar het hele gezin met of zonder aanwijzingen een raadsel op moet lossen om de kamer te kunnen verlaten.

Ontdek de prachtige natuur van Schouwen-Duiveland

Het vakantiepark grenst aan een schitterend natuurgebied met enerzijds uitgestrekte bossen en anderzijds panoramische vergezichten over het duingebied en de Noordzee. Een ideale plek om te wandelen, te fietsen of vogels te spotten. Sportvissers kunnen, met vergunning, terecht bij de Vroonplas, op ongeveer 10 minuten lopen van de camping. Liefhebbers van een frisse duik in zee rijden in slechts een paar minuten naar het strand.

Voorzieningen in de buurt

Schouwen ligt op loopafstand van het gezellige Renesse. Hier vind je veel terrassen, winkels en een supermarkt. Op het vakantiepark zelf is een goedgevulde campingwinkel waar je 's ochtends brood en beleg haalt. Er is ook een restaurant inclusief afhaalservice.

Omgeving

Camping Schouwen aan de kust nabij de Deltawerken

Camping Schouwen, op het eiland Schouwen-Duiveland, ligt op 500 meter van de gezellige badplaats Renesse, waar je prachtige stranden vindt. In de vele omliggende duingebieden is het heerlijk wandelen en fietsen. Op loopafstand van camping Schouwen vind je ook het beschermde natuurgebied Landgoed Moermond, bij het gelijknamige kasteel van Renesse. Wie op Schouwen-Duiveland vakantie viert, bezoekt natuurlijk de beroemde Deltawerken. De Oosterscheldekering is een van de indrukwekkendste waterkeringen ter wereld. Ook een bezoek aan het Watersnoodmuseum mag niet aan je programma ontbreken. De Plompe Toren ten zuiden van Burgh-Haamstede staat symbool voor de vele onder water gelopen dorpen.

Lees meer over Zeeland