Vakantiehuizen in Hoek van Holland

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Hoek van Holland

2 personen
0 campings gevonden

Veelzijdige strandvakantie in een vakantiehuis in Hoek van Holland

Een onbezorgde strandvakantie aan de Noordzeekust beleef je in een vakantiehuis in Hoek van Holland. Hier komen zee, strand, scheepvaart en cultuur samen.

Uitwaaien op het strand

Een vakantiehuis in Hoek van Holland is een heerlijke plek om een weekend uit te waaien. Hier zijn brede en schone stranden. Door het duingebied lopen diverse mooie wandelroutes, zoals de Historische route en de Zeeheldenroute. Vanaf de pier heb je een mooi uitzicht over zee en de Maasvlakte.

Snoepen in het Westland

Een comfortabel vakantiehuis is een prima startpunt om de omgeving van Hoek van Holland te verkennen, zoals het Westland met zijn kassen vol kleurige bloemen, planten, vers fruit en groenten. Veel van de kassen zijn te bezoeken, waarbij ook zeker kan worden geproefd!

Atlantikwall-museum

In de Tweede Wereldoorlog bouwden de Duitsers een verdedigingslinie langs de Europese kust; de Atlantikwall. In Nederland lag de belangrijkste vesting in Hoek van Holland. In een voormalige geschutsbunker is tegenwoordig het interessante Atlantikwall-museum gevestigd.

Het Keringshuis

De indrukwekkende Maeslantkering bij Hoek van Holland is onderdeel van de Deltawerken. In het Keringshuis wordt uitgelegd hoe deze stormvloedkering werkt en waarom hij zo belangrijk is.

Cultuurrijke steden

Hoek van Holland ligt centraal ten opzichte van Rotterdam, Den Haag en Delft. Als moderne stad is Rotterdam ideaal om te winkelen. In Den Haag bewonder je het Binnenhof en bezoek je het Mauritshuis. Delft is beroemd omdat Willem van Oranje hier werd vermoord en vanwege beroemde zeventiende-eeuwse schilders als Johannes Vermeer.