Campings in Ouddorp aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Ouddorp aan zee

2 personen
23 campings gevonden

Bekijk het schurvelingenlandschap dicht bij een camping in Ouddorp aan zee

Vier je vakantie op een camping in Ouddorp aan zee, dan is de kans groot dat je het schurvelingenlandschap gaat zien. Dit uitzicht staat bekend als een van de meest unieke in Nederland. Schurvelingen zijn aarden wallen die tijdens de middeleeuwen door boeren rond de akkers zijn aangelegd. Deze wallen dienden destijds als blokkade tegen het stuivende duinzand en als perceelscheiding.

Een actieve vakantie voor het hele gezin

Gaat je hart sneller kloppen van een actieve vakantie? Dan zit je op de camping in Ouddorp aan zee helemaal goed. Tijdens een strandwandeling in de ochtend vallen de vele kites in de lucht je direct op. Doordat de wind aan de kust behoorlijk krachtig kan zijn, blijft deze tweelijnsvlieger makkelijk in de lucht. Een lesje kiten is leuk voor beginners en ervaren sporters. Doordat je je volledig overgeeft aan de kracht van de natuur, krijg je een stevige adrenalineboost.

Indoor waterpret

Het kan natuurlijk zijn dat er slecht weer op de camping in Ouddorp aan zee wordt aangekondigd. Maak je dan maar geen zorgen; de kids beleven namelijk ook indoor veel waterpret. Aqua Mundo is een subtropisch zwemparadijs gevestigd op recreatiepark Port Zélande. De kids glijden van de wildwaterbaan of racen door de Turbo tunnel. In Adventure Factory kun je onder meer bowlen en minigolf spelen.