Campings in Zuid-Holland met hond

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Zuid-Holland met hond

2 personen
22 campings gevonden

Op vakantie op de camping in Zuid-Holland met je hond

Plan je een kampeervakantie naar Zuid-Holland en wil je je hond niet naar het hondenhotel sturen, kun je geen tijdelijke opvang vinden of maak je graag de leukste herinneringen sámen met je trouwe viervoeter? In al deze gevallen is het verstandig om specifiek te zoeken naar een camping in Zuid-Holland waar een hond is toegestaan.

Meer dan genoeg speelruimte voor je hond

Een camping waar honden zijn toegestaan is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er speciale uitlaatplekken en je hond heeft meer dan genoeg bewegingsruimte. Denk hierbij aan royale grasvelden en een bos, meer of strand vlakbij. Het is dé plek waar de zintuigen van je viervoeter worden geprikkeld en waar een dag vermaak altijd centraal staat. Je kiest in Zuid-Holland uit verschillende kleine, middelgrote en grote campings.

Beleef verschillende leuke activiteiten op de camping

Op iedere camping in Zuid-Holland waar een hond is toegestaan, zijn voldoende faciliteiten en activiteiten. Enkele voorbeelden zijn een tennisbaan, fitness, discotheek en animatie. Verken je graag de omgeving? Zuid-Holland heeft je meer dan genoeg te bieden. Breng een bezoek aan de kleurrijke Keukenhof, bekijk Nederland in het klein in het knusse Madurodam of waai lekker uit op het mooie strand van Scheveningen. Wordt een camping in Zuid-Holland met je hond je volgende vakantiebestemming?