Campings in Zuid-Holland met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Zuid-Holland met zwembad

Wissen
2 personen
50 campings gevonden

Eindeloos zwemplezier op een camping in Zuid-Holland met zwembad

Een camping in Zuid-Holland met zwembad is in veel gevallen aan de kust gelegen. Hierdoor sta je snel in Scheveningen, Noordwijk en Katwijk, maar ook voor veel waterplezier zit je op de camping helemaal goed. De kids beleven hier een geweldige tijd, terwijl jij onbezorgd van een goed boek of je favoriete playlist geniet op je ligbed. Toch de stranden bezoeken? Je kan hier heerlijk uitwaaien, zonnen of het prachtige duingebied verkennen.

Verken de historische steden en fotografeer Hollandse molens

Vanuit een camping in Zuid-Holland met zwembad is het zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bewonder de historische steden en fotografeer Hollandse molens. Leuke steden voor een dagje uit zijn Gouda, Dordrecht en Den Haag. Rotterdam voelt als een bruisende metropool aan. Neem hier zeker de watertaxi en breng een bezoek aan de altijd gezellige Witte de Withstraat.

Verken wandelend of met de fiets de groene bufferzones

Dicht bij de camping met zwembad in Zuid-Holland vind je verschillende groene bufferzones. Hier fiets of wandel je door typisch Hollands polderlandschap met talrijke molens. Maak regelmatig een stop voor een leuke picknick en voor een kleine snack. Je komt even helemaal tot rust en geniet van een prachtig uitzicht.

Leer alles over de geschiedenis van de provincie

Zuid-Holland kent een rijke historie. Hierdoor is een vakantie op een camping met zwembad in Zuid-Holland niet alleen erg leuk, maar ook bijzonder leerzaam. Je hebt de keuze uit verschillende musea in de provincie. Leer alles over kolenscheppen in Museumschip De Buffel en kom achter leuke weetjes over de Tweede Maasvlakte in Futureland. Na een leerzame dag nemen de kids een laatste duik in het zwembad, terwijl jij op je kampeerplaats geniet van een welverdiend drankje.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter