Camperplaatsen in Oostenrijk

  • Bron van inspiratie voor iedere camperaar
  • Overzicht van de mooiste camperplaatsen
  • Uitgebreide informatie

Camperplaatsen in Oostenrijk

2 personen
36 campings gevonden

Camperplaatsen Oostenrijk: overnachten in een natuurrijke omgeving

Reis met de camper door Oostenrijk en geniet van een fantastische vakantie. Je mag in Oostenrijk niet overal overnachten met de camper en dus ga je op zoek naar geschikte camperplaatsen in Oostenrijk. Hiervoor verblijf je op een specifieke kampeerplaats waar je één nacht verblijft en vervolgens doorreist, tenzij je anders bent overeengekomen met een campingbeheerder. Wat zijn geschikte kampeeropties voor je komende kampeervakantie?

Overnachten met je camper

In Oostenrijk mag je niet zomaar overal met je camper overnachten. Hiervoor reis je af naar een speciale camperplaats. Dit is bijvoorbeeld mogelijk bij een sportveld, een gasthof, op een gewone camping of op het land bij de boer. Waar je ook kampeert, je bent altijd omgeven door prachtige natuur. Verwonder je over woeste bergtoppen, groene alpenweides en kabbelende beekjes. Kampeer daarom bij de boer of parkeer je camper op een idyllische natuurcamping en ontwaak iedere morgen in de Oostenrijkse natuurschoonheid.

Ervaar de Oostenrijkse gastvrijheid

Ga je met de camper op pad in Oostenrijk, dan ervaar je al snel hoe gastvrij het land is. Juist de Oostenrijkse gezelligheid maakt kamperen zo leuk. Schroom daarom niet om toestemming te vragen aan een boer of campingeigenaar. Kom je onderweg geen geschikte camperplaatsen in Oostenrijk tegen? Vraag het na bij het gemeentehuis, de politie of de plaatselijke VVV.