Camping Wenen

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Kom tot rust op een knusse camping in Wenen

Oostenrijk kent talloze mooie plekjes midden in de natuur, maar op een camping in Wenen ervaar je meteen het drukke stadsleven. Na een dag in deze historische hoofdstad geniet je nog meer van je ruime staanplaats op een stille natuurcamping. Dankzij speeltuinen en zwembaden hebben de kinderen voldoende te doen, terwijl jij tot rust komt in je eigen caravan of tent. Doordat er ook camperservicestations aanwezig zijn, krijgen ook camperaars de kans om van deze knusse campings te profiteren. Ondertussen wachten de omliggende bossen op sportieve avonturiers.

Op avontuur in de stad

Vanaf jouw camping ben je in een mum van tijd in Wenen, de stad van de klassieke muziek, de Habsburgers en de Wienermelange. Breng een bezoek aan het weelderige Hofburg of bekijk een unieke show in de Spaanse rijschool. Het grote Prater is het bezoeken waard wanneer je wilt genieten van een prachtig uitzicht over de stad, want hier staat een reuzenrad van maar liefst 65 meter hoog.

Sportief recreëren

Ben je tijdens je vakantie graag in beweging? Dan zit je op jouw camping in de buurt van Wenen goed, want hier kun je altijd kwalitatief hoogwaardige fietsen huren voor een uitdagende tocht in de omgeving. Maak ook gebruik van de verschillende sportvelden op het terrein, zoals het volleybalveld of het voetbalveld. De kinderen vermaken zich volop in de buitenspeeltuin.

Genieten van de natuur

Vrijwel iedere camping in Wenen ligt midden in de natuur. Dat is niet gek, want maar liefst de helft van Wenen is bedekt met dichtbegroeide bossen en glooiende heuvels. Het Wienerwald is het grote hoogtepunt van deze regio. Sportieve wandelaars wagen zich aan de Leopoldsberg en de Kahlenberg, maar je kunt ook een rustgevende fietstocht langs rivieren als de Wien, de Liesing en de Mödlingbach maken.

Lekker eten en goede faciliteiten

Je verblijf op een camping in Wenen is dankzij fijne sanitairvoorzieningen zo aangenaam mogelijk. Daarnaast kun je op deze campings je kleding wassen en drogen, zodat je er altijd fris bijloopt. Heb je zin in een lekker hapje eten? Ga dan naar het restaurant of de snackbar op het terrein. Of begin iedere dag met het echte vakantiegevoel door vers brood bij de receptie te halen.

#