Campings in Oostenrijk waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Oostenrijk waar honden zijn toegestaan

2 personen
186 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Vakantie vieren op een camping in Oostenrijk met je hond

Ga je op vakantie naar een camping in Oostenrijk met je hond, dan beleeft je trouwe viervoeter een geweldige tijd. Zo zijn er speciale speelveldjes, uitlaatplaatsen en de omgeving van de camping is één grote speeltuin. Even bijkomen na een lange en actieve dag? Terwijl de kids zich vermaken bij de animatie, in de speeltuin of in het zwembad valt je trouwe viervoeter bij je kampeerplaats in de schaduw in slaap.

Wandelen door de vele nationale parken

Vanuit de camping in Oostenrijk ben je relatief snel bij de vele nationale parken. Tijdens een van de korte of lange wandeltochten zoekt je trouwe viervoeter naar die ene perfecte stok, rolt door een modderplas of speelt in het water. Geniet van een lunch aan een meertje, met een geweldig uitzicht over de bergen. Maak ook zeker een mooie autorit over de Großglockner Hochalpenstrasse. De roofvogels die hoog langs de toppen scheren, spot je van dichtbij in het Alpenwildpark en de Adlerwarte.

Een bruisende citytrip naar Wenen of Salzburg

Gaat je hart sneller kloppen van een bruisende citytrip? Steden als Wenen en Salzburg liggen dicht bij de camping in Oostenrijk met je hond. Bezoek het geboortehuis van Mozart, bekijk het indrukwekkende paleis van Sissi en probeer op een terrasje de echte Weense sachertorte uit.