Kindvriendelijke campings in Oostenrijk

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Oostenrijk

2 personen
14 campings gevonden
<
1
>

Onbezorgd vakantie vieren op een kindvriendelijke camping in Oostenrijk

Op een kindvriendelijke camping in Oostenrijk vier je pas écht onbezorgd vakantie. De kids genieten van een royaal buitenzwembad, maken vakantievriendjes op het speelveld en leren de leukste dansjes bij de animatie. Hierdoor heb je alle tijd om even helemaal tot rust te komen en ervaar je het ultieme vakantiegevoel. Geniet van een prachtig berglandschap en zoek je nodige verkoeling op in een van de vele meren.

Breng een bezoek aan het prachtige Wenen

Tijdens je vakantie in Oostenrijk mag een bezoek aan het prachtige Wenen niet ontbreken. Wandel je door deze hoofdstad, dan vallen de vele imposante gebouwen je direct op. Boek een tour en bezoek het paleis van Sissi of geniet op een van de uitnodigende terrassen van een stukje Weense sachertorte. Liever met de voetjes in het zand? Dan is Strandbar Herrmann een echte aanrader. Voor zowel jong als oud is er meer dan genoeg te zien en te doen.

Een stevige wandeling maak je in de Alpen

Gaat je hart sneller kloppen van een actieve vakantie? Dan zit je op de kindvriendelijke camping in Oostenrijk helemaal goed. Het land bestaat voor ongeveer twee derde uit bergen, waardoor je de keuze hebt uit tal van wandel- en fietsroutes. Het overige deel behoort tot het stroomgebied van de Donau. Wat voor wandeling of fietstocht je ook maakt; je weet praktisch altijd zeker dat je moeite wordt beloond met een fantastisch uitzicht.