Kindercampings in Oostenrijk

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindercamping Oostenrijk

Landen
Oostenrijk
X
Wissen

235 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Oostenrijk: vakantieparadijs voor jong en oud

Op vakantie is het heel belangrijk om je volledig te ontspannen. Je gaat er namelijk niet voor niets tussenuit. Dat je op een kindercamping in Oostenrijk volop gaat genieten, staat vast. Bij het uitzoeken van een camping heb je uiteraard bepaalde voorkeuren. Op de website van ANWB Camping heb je de keuze uit meer dan 200 campings die uitermate geschikt zijn voor een geslaagde vakantie met het hele gezin. Met het filter vink je eenvoudig de voorkeuren van jou en je kinderen aan. Bekijk, ontdek en maak een keuze. Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt!

Comfort en gemak

Op de door ons geselecteerde kindercampings in Oostenrijk is overal aan gedacht. Met mooi weer biedt een zwembad uitkomst voor een frisse duik. Jullie zullen hier dan ook veel te vinden zijn. Je kinderen zullen ook plezier beleven in de speeltuin of meedoen met een gezellige activiteit van het animatieteam.

Aan comfort is absoluut gedacht. Zo vind je campings met mobilhomes of zelfs kampeerhuisjes. Alles is aanwezig om jou en je kinderen een onbezorgde vakantie te bezorgen. Terwijl de kids zich uitleven in de speeltuin, zit jij op het terras met een lekker fris drankje in de hand!

Adembenemende natuur

In alle seizoenen van het jaar geniet je in Oostenrijk van adembenemende uitzichten in de bergen, maar zeker in de zomer liggen de groene alpenweiden er prachtig bij. De door ons geselecteerde campings zijn zeer geschikt als uitvalsbasis om de natuur in de omgeving te verkennen. Ook zijn er genoeg mooie stadjes te bezoeken waar je je heerlijk kunt ontspannen op het terras. Neem er een Oostenrijkse lekkernij bij en maak het vakantiegevoel compleet!

Relaxt of juist actief

Voor ieder type kampeerder is er wel een passende kindercamping in Oostenrijk. Ben je een luxekampeerder? Kies dan voor een camping met een spa en een fitnesscentrum. Als je een echte natuurliefhebber bent, dan is een camping midden in de natuur voor jou de ideale keuze. Een combinatie van de twee is ook mogelijk voor een afwisselende vakantie met de kinderen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter