Camping Quinta de Odelouca

PortugalAlgarveDistrito de FaroSão Marcos da Serra  (sitecode 83678)

Camping Quinta de Odelouca

PortugalAlgarveDistrito de FaroSão Marcos da Serra
KleinCharme

Een onverharde weg leidt naar de halverwege een heuvel gelegen camping. Het deels terrasvormige, deels vlakke terrein is begroeid met olijfbomen en biedt uitzicht op de heuvels rondom. De staanplaatsen zijn ruim met vrij weinig schaduw. Vanaf de camping zijn wandel-, fiets- en autotours te maken. Deze camping is niet door de ANWB geïnspecteerd.

Kamperen in de Algarve op Camping Quinta de Odelouca

Midden in de idyllische Algarve vind je Camping Quinta de Odelouca. Een vakantie op deze camping is een perfecte keuze voor rustzoekers. Huur een fiets en ga op pad om de Algarve te ontdekken, of kom op deze prachtige kampeerplek tot rust met een lekker drankje en een goed boek.

Een rustige camping

Op Camping Quinta de Odelouca heb je de beschikking over alles wat nodig is om comfortabel te kamperen, zoals schoon sanitair, ruime kampeerplekken en elektriciteit. De camping is een oase van rust en ruimte, perfect voor een ontspannen vakantie in het prachtige Portugal. Je begint de dag met verse broodjes van de bakker op het terrein en wandelt vervolgens naar het zwembad voor een verfrissende duik. In het zoutwaterzwembad trek je enkele baantjes, om je vervolgens neer te vlijen op de ligweide. Heb je zin in een sportieve activiteit? Huur dan een fiets en ga op pad in de omgeving, of daag iemand uit voor een potje voetbal of badminton op het sportveld. Gedurende de zomermaanden is het in dit deel van Portugal erg droog. Daarom is open vuur of een barbecue met kooltjes niet toegestaan. Wil je toch een avondje barbecueën? Gebruik dan een van de gasbarbecues op de camping en maak een uitgebreid diner met verse groente, stokbrood en verschillende soorten vlees en vis.

Rustieke accommodaties

Heb je geen eigen kampeermateriaal en slaap je liever in een comfortabel bed? Kies dan voor een van de rustieke accommodaties op Camping Quinta de Odelouca. De camping verhuurt tenten met alles wat je nodig hebt om te kamperen, zoals heerlijke bedden, een eigen terras met meubilair en een ruime keuken.

Omgeving

Op pad in de Algarve bij Camping Quinta de Odelouca

De omgeving van Camping Quinta de Odelouca leent zich uitstekend voor een wandeling in een natuurgebied. Ga op pad, ontdek het heuvelachtige landschap en verwen jezelf met een picknick in de natuur. Vanaf de camping is het 35 kilometer rijden naar de zuidkust van Portugal, waar je de mooiste stranden van het land vindt. Bezoek een van de stranden en leer hier surfen, huur een boot en breng een middag op zee door, of maak een wandeling langs de rotsachtige kust bij Algar Seco.

Lees meer over Algarve