Kleine campings in Portugal

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Portugal

Landen
Portugal
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

29 campings gevonden

<
1
2
>

De mooiste kleine campings in Portugal

Op kleine campings in Portugal kun je optimaal genieten van alles wat dit prachtige land te bieden heeft! Portugal heeft prachtige natuur en schitterende steden. Je kunt genieten op het strand, wandelen in een natuurgebied en heerlijk winkelen en eten in dorpjes en steden. Een kleine camping heeft minder dan 60 plaatsen, hierdoor weet je zeker dat je genoeg rust en ruimte hebt om te genieten van de mooie omgeving.

De leukste steden en wijnhuizen

Portugal is een heel veelzijdige vakantiebestemming. Liefhebbers kunnen de hele vakantie op het strand of juist in een grote stad doorbrengen. De meeste mensen kiezen liever voor een combinatie van verschillende activiteiten. Wil je een mooie stad bezoeken? Kies dan voor Porto of Lissabon. Rondom Porto is een enorm wijngebied dat ook het bezoeken waard is. Hier wordt wijn gemaakt en natuurlijk ook port! Ben je geïnteresseerd in wijn? Bezoek dan een wijngaard. Je wordt door een gids rondgeleid en kunt na de rondleiding verschillende wijnen proeven!

Ongerepte stranden en prachtige natuurgebieden

Veel mensen kiezen voor kleine campings in Portugal om te genieten van rust en natuur. Het land heeft namelijk prachtige natuurgebieden. Vooral de Algarve is prachtig, met ongerepte, uitgestrekte stranden. Verlaten stranden zijn ideaal voor een romantische picknick of een middag ongestoord zonnen. Voor kinderen is ook een bezoek aan een waterpark een aanrader. In de Algarve vind je verschillende waterparken met fantastische glijbanen. Wil je een dagje iets actiefs doen? Ga dan naar een van de surfspots langs de kust om een middagje te surfen. Er zijn verschillende plekken waar je materiaal kunt huren en een les kunt volgen. Aan het einde van een drukke dag kun je op je idyllische kleine camping weer volledig tot rust komen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter