Kleine campings in Portugal

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Portugal

Wissen
2 personen
28 campings gevonden

Een zonnige vakantie met natuur en cultuur op een kleine camping in Portugal

Op een kleine camping in Portugal combineer je ontspanning met activiteiten in de natuur. Geniet van de rust en ruimte in het berg- of heuvellandschap, maak wandelingen door het schitterende binnenland of verblijf aan de kust en geniet van zon, zee en strand.

Geen massatoerisme, wel het echte kampeergevoel

Op een kleine camping in Portugal vind je alles wat je nodig hebt, zonder drukke activiteiten eromheen. Geniet van de omringende natuur, de Portugese wijn en gerechten, de rust en de ruimte. De kinderen maken in een handomdraai vriendjes en vriendinnetjes, waar ze de camping mee verkennen, hutten bouwen en in bomen klimmen. Je zult er geen grootschalige animatie aantreffen, maar wel bijna altijd een zwembad waar je een frisse duik neemt en speelt met de kinderen.

Wat is er te doen in Portugal?

De kleine campings in Portugal liggen in de glooiende heuvels, tussen de idyllische dorpjes of vlak bij de kust. Maak prachtige wandel- en fietstochten, zwem in zee of een meer en maak boottochten op de rivieren. Vanuit de camping bezoek je mooie Portugese steden of een wijngaard waar je een fles heerlijke wijn uitkiest. Porto, Aveiro en Lissabon zijn prachtige steden die je niet over mag slaan. Naar de Algarve ga je voor de helderblauwe zee met rotsformaties. Ook kleinere gemeentes zijn vaak de moeite van een bezoek waard: Sintra herbergt beroemde paleizen en in Batalha en Alcobaça bewonder je prachtige kloosters.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter