9757 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Terme Lendava
bekijk 11 foto 's
Erkend

Camping Terme Lendava

Het terrein maakt deel uit van een thermaal hotelcomplex en ligt naast het bad. De standplaatsen liggen op kleine grasveldjes met weinig schaduw. Douches voor dames en heren zijn niet gescheiden. Er is fietsenverhuur en men kan de faciliteiten van het hotel benutten. Een deel van de camping is in voor- en naseizoen beschikbaar voor naturisten. Het buiten kleuterbad heeft een diepte van 15 tot 60 cm.

Camping Terme Lendava ligt in het oosten van Slovenië. In een smal deel van dit land vlak bij de grens met Oostenrijk in het noorden, Hongarije aan de oostkant en Kroatië in het zuiden. Hier wordt niet alleen Sloveens gesproken, Hongaars is de tweede, officiële taal.

Camping Terme Lendava is een kleine camping naast Hotel Lipa met spa, sauna en wellness. Op één hectare zijn 90 toeristische standplaatsen aangelegd, allemaal met 16A-stroom. Buiten het hoogseizoen kamperen hier voornamelijk senioren die genieten van het speciale, geneeskrachtige water met paraffine. De ondergrond van de kampeerplekken bestaat uit kiezels en rots met gras. De standplaatsen zijn keurig rechthoekige plekken waar ook campers goed kunnen staan. Op sommige plaatsen staan wat grotere loofbomen, andere kampeerplekken hebben jonge aanplant.

Op Camping Terme Lendava zijn weinig voorzieningen. Er is één sanitair gebouw dat weliswaar nieuw is, maar niet modern. Wil je ’s avonds in je caravan of tent koken, dan moet je voor je boodschappen de camping af. Op 500 meter is een winkel. Je kunt ook kiezen voor een halfpension-prijs. Óp de camping ontbijten en dineren maar dan wel in het hotel. Kamperen op deze camping betekent in elk geval een keer toegang tot de spa. In het hoogseizoen geniet jong en oud van het uitgebreide animatieprogramma en van alle zwembaden inclusief de grote glijbanen. In de winterperiode zijn de zwembaden open voor naturisten.

Dit stukje Slovenië staat bekend om zijn witte wijnen en goed eten. Je kunt wijnroutes volgen en bijna overal kan je aanbellen om een een glaasje te proeven. Fietsen en wandelen kan vanaf de camping al goed. Er starten meteen diverse routes waarvoor je kaarten kunt lenen bij de receptie. In het restaurant van het aangesloten hotel worden de streekgerechten geserveerd.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Terme Lendava heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa