Kamperen bij de boer in Slovenië

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Slovenië

2 personen
0 campings gevonden

In Slovenië kamperen bij de boer is één groot avontuur

Natuurliefhebbers halen hun hart op in Slovenië. In Slovenië kamperen bij de boer combineer je namelijk gemakkelijk met mountainbiken of wielrennen in de bergen. In de meren Bled en Bohini kun je bovendien heerlijk zwemmen. Dat geldt ook voor de Adriatische Zee. Ga je voor avontuur, kies dan voor raften of canyoning bij de rivier de Soca. Kom vervolgens op adem in een van de vele kuuroorden waar Slovenië om bekend staat.

Ontdek het plattelandsleven van Slovenië op een boerderijcamping

In Slovenië ontdek je tijdens het kamperen bij de boer het agrarische leven in dit land. De campings zijn klein en persoonlijk en op een boerderij is volop vermaak te vinden. Kamperen bij de boer is voor kinderen een geweldige ervaring. Ze hebben alle vrijheid en mogen vaak meehelpen op de boerderij.

De onontdekte schatten van Slovenië

Voor veel mensen is Slovenië een onbekend vakantieland. Het land biedt een variatie tussen natuur, steden en pittoreske dorpjes. Dit groene hart aan de zonnige zijde van de Alpen bestaat voor de helft uit bos. In de hoofdstad Ljubljana plof je op een terrasje langs de rivier of bezoek je het oude kasteel op de heuvel. Ontdek ook zeker de culinaire hoogtepunten van Slovenië.