3.5 sterren

Lake Caspe Camping

SpanjeAragónProvincia de ZaragozaCaspe  (sitecode 33470)

Lake Caspe Camping

SpanjeAragónProvincia de ZaragozaCaspe
3.5 sterren
ErkendCKE

Op de camping liggen de staanplaatsen naast elkaar op een ondergrond van zand, gras en kiezel. Lage platanen bakenen de plaatsen af. Naast het sanitairgebouw bevindt zich een gedeeltelijk overdekte, grote barbecueplaats. De verhuuraccommodaties zijn gescheiden van de staanplaatsen door een groenstrook. Diepte kleuterbad tot 50 cm. Het kiezel- en rotsstrand aan Mar de Aragón met schaduw van bomen, is publiek toegankelijk.

Gezinsvakantie in de natuur van Aragón

Lake Caspe Camping is een gezellige gezinscamping in de Spaanse regio Aragón. De camping heeft uitgebreide faciliteiten en er is voor jong en oud genoeg te doen. Laat je verrassen door de prachtige omgeving en ontdek Aragón: er zijn geen dorpjes of steden in de directe omgeving, maar wel talloze kilometers uitgestrekte natuur. Huur een fiets en bewonder de prachtige omgeving of breng jouw vakantie ontspannen door aan de rand van het idyllische meer op de camping.

Perfect voor het hele gezin

Een vakantie op Lake Caspe Camping is erg populair onder gezinnen met kinderen. De camping stelt uitgebreide faciliteiten tot je beschikking, waardoor niemand zich hoeft te vervelen. Begin de dag met een kop koffie en een lekker broodje en ga vervolgens zwemmen in het meer. Zwem je liever in een zwembad, dan kun je terecht bij het buitenbad op de camping, waar voor jonge kinderen tevens een speciaal peuterbad met waterspeeltuin te vinden is. Tijdens de zomervakantie organiseert de camping meerdere keren per week leuke activiteiten. Doe met zijn allen mee aan het voetbaltoernooi of kom voor het slapengaan gezellig naar de kinderdisco.

Luxe accommodaties

Verblijf jij het liefst in bungalow of chalet, kies dan voor een van de huuraccommodaties op Lake Caspe Camping. De camping heeft 40 lake bungalows, speciaal ingericht voor gezinnen met kinderen. In deze accommodaties beschik je over twee slaapkamers, een ruime keuken en een luxe badkamer. Geniet ’s ochtends met zijn alleen van een ontbijt met uitzicht op het meer en strijk ’s avonds neer op je eigen terras met borrelhapjes en een goed glas wijn. Parkeer je auto naast het huisje en de vakantie aan lake caspe kan beginnen.

Omgeving

Watersporten en het Spaanse platteland ontdekken

Camping Lake Caspe is een fantastische vakantiebestemming voor echte watersportliefhebbers. Dankzij de fantastische ligging aan de oever van het stuwmeer van Mequinenza kun je jezelf hier vermaken met verschillende vormen van waterrecreatie. Ga een middag windsurfen of waterskiën of huur een bootje en ontdek het prachtige landschap vanaf het water. In de omgeving van camping Lake Caspe vind je verschillende idyllische dorpjes, waar je terechtkunt voor verse ingrediënten en lokale wijn. Ontdek de prachtige omgeving met de fiets of auto en geniet van een picknick met authentieke Spaanse lekkernijen.

Lees meer over Aragón

Naar accommodaties